חידה

ג ל ע ד א

New member
חידה

לכמה סוגי חלקים שונים ניתן למיין פאזל של ריקרדו? את החידה הזו פיתחתי תוך כדי פיזול של חלקים בצבע שחור בפאזל של דאלי

123נעמי

New member
16 סוגים של חלקים

8 חלקים בצורות שונות של המסגרת 8 חלקים בצורות שונות של הפאזל עצמו סה"כ 16 סוגי חלקים

ג ל ע ד א

New member
טעות

א. בשלב בו אני נמצא המסגרת מורכבת כך שלא כללתי אותה במניין החלקים. ב. נשארנו עם תשובה של 8 סוגי חלקים והתשובה אינה נכונה

ג ל ע ד א

New member
סוף סוף סיימתי את הדאלי

תמונות בקרוב, אחרי שאמסגר את הפאזל ותשובה לחידה - 10 יש לנו חתיכות עם פין אחד, שניים צמודם, שניים שאינם צמודים ושלושה פינים (סה"כ 4 סוגים) לכל אחד מהנ"ל יש אוריינטציה אופקית ואנכית - סה"כ 8 סוגים בנוסף צריך להוסיף את החלקים בעלי 4 פינים ו-0 פינים שלהם אין אוריינטציה אופקית ואנכית כלומר סה"כ 10 סוגי חלקים שונים (מלבד המסגרת)

123נעמי

New member
../images/Emo4.gifאני חושבת שצריך לבדוק שוב...

לחתיכה עם הפין אחד ולחתיכה עם שלושת הפינים אין חלקים הפוכים. החתיכה עם הפין האחד היא ההיפוך של החתיכה עם שלושת הפינים. (בבקשה בלי תגובות על המילים שכתבתי
) לכן תוריד 2 חתיכות מהספירה שלך וחזרנו ל- 8 תבדוק את הנושא

ג ל ע ד א

New member
לא, לא טעיתי

בסוג הפאזל שעשיתי יש אכן 10 סוגי צורות. לא דיברתי על חלקים הפוכים אלא על חלקים באוריינטציה אופרית או מאוזנת. בפאזל של דאלי החלקים לא ריבועיים אלא מלבניים ולכן לכל חלק יש שתי אפשרויות (חוץ מלחלקים עם 4 פינים או עם 0 פינים) תאמיני לי שכאשר יש קטעים עם אותו צבע בדיוק למדתי למיין היטב! יום טוב, גלעד נ.ב. - היום אני אתחיל את הידיים שמציירות ידיים של האמן מ.ק. אשר

123נעמי

New member
מעניין לדעת...

אני מאמינה לך שלמדת למיין הבעיה מוכרת לנו
אם יש לך אפשרות צלם לנו את 10 החלקים מעניין לראות הפאזל החדש שאתה מתחיל היום גם הוא מאותה חברה? שיהיה בהצלחה

למעלה