חידה? מה זה המבנה לייד הסיטי גייט?
S Secular New member 29/1/02 #2 איזה מפעל אם אני לא טועה../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
איזה מפעל אם אני לא טועה../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
F four seasons New member 29/1/02 #5 קבל שתי כוכבים את השלישי כשתזהה היכן נמצא התאום של סיטי גייט, בנייתו הושלמה לפני הסיטי גייט, הבדל ראשון הכתר רחב יותר, טיפ ראשון ניתן להבחין שהמבנה הסמוך הוא אירופי.
קבל שתי כוכבים את השלישי כשתזהה היכן נמצא התאום של סיטי גייט, בנייתו הושלמה לפני הסיטי גייט, הבדל ראשון הכתר רחב יותר, טיפ ראשון ניתן להבחין שהמבנה הסמוך הוא אירופי.
S Secular New member 29/1/02 #6 התאום של הסיטי גייט הוא... הוא ווסט-אנד שטרסה טאוור שבפרנקפורט,וגובהו 208מ´/53 קומות. אכן הצלחת לעבוד עליי בהתחלתה,אבל התעשתי!!
התאום של הסיטי גייט הוא... הוא ווסט-אנד שטרסה טאוור שבפרנקפורט,וגובהו 208מ´/53 קומות. אכן הצלחת לעבוד עליי בהתחלתה,אבל התעשתי!!
T TheIllustrator New member 29/1/02 #8 תגיד - אתה עושה צחוק? ../images/Emo6.gif את החידה הזאת לקחתי בהליכה... ובא נראה אותך מוצא עבורי מגדל אמריקאי בעל כתר, שבגודלו הוא בין הסיטי גייט לבין הווסט-אנד.
תגיד - אתה עושה צחוק? ../images/Emo6.gif את החידה הזאת לקחתי בהליכה... ובא נראה אותך מוצא עבורי מגדל אמריקאי בעל כתר, שבגודלו הוא בין הסיטי גייט לבין הווסט-אנד.
F fireman New member 29/1/02 #9 אהאהאהא ענק מעבר לכך שהסיטי גייט כל כך מכוער שהוא נראה כמו הארובות של "אורות רבין" עכשיו אני מגלה שזה גם העתק של בניין מכוער אחר....סליחה...ארובה מכוערת אחרת? אהאהאהאהאהאהאה ע---נ---ק!!!!!
אהאהאהא ענק מעבר לכך שהסיטי גייט כל כך מכוער שהוא נראה כמו הארובות של "אורות רבין" עכשיו אני מגלה שזה גם העתק של בניין מכוער אחר....סליחה...ארובה מכוערת אחרת? אהאהאהאהאהאהאה ע---נ---ק!!!!!
T TheIllustrator New member 29/1/02 #10 פיירמן אחי... האמת, לא. אין כלל וכלל דמיון בין הגייט לבין הווסט-אנד בברלין מלבד הכתר, וגם זה בקושי רב. ומאד אהבתי מה שנאמר ע"י דניאל בעבר... כנראה שבב"ש אין בניינים גבוהים, אז עבורכם, כל בניין גבוה נראה כארובה!!! (האכלנו אותך לקרדה! )
פיירמן אחי... האמת, לא. אין כלל וכלל דמיון בין הגייט לבין הווסט-אנד בברלין מלבד הכתר, וגם זה בקושי רב. ומאד אהבתי מה שנאמר ע"י דניאל בעבר... כנראה שבב"ש אין בניינים גבוהים, אז עבורכם, כל בניין גבוה נראה כארובה!!! (האכלנו אותך לקרדה! )