חידה

shaia1980

New member
חידה

ישנה נסיכה שמוחזקת ע"י דרקון,במקום רחוק מאוד.המלך הודיע שמי שישחרר אותה יתחתן איתה.יצאו שלושה אנשים,אחד עם עגלה וסוס,אחד עם חרב ואחד עם תפוח.זה עם החרב הרג את הדרקון,הנסיכה הייתה חולה מאוד,והתפוח הציל אותה.כשהם חזרו למלך הוא אמר ששלושת הצילו את הנסיכה באותה מידה,אבל בכל זאת הוא בחר מישהו מהם להתחתן עם הנסיכה.את מי הוא בחר ולמה?? (לא תתקבל תשובה בלי נימוק!!).

raanansh

New member
../images/Emo62.gif ניסיון

אני חושב שזה עם החרב הוא זה שיקבל את הנסיכה , שכן הוא זה שלמעשה הרג את הדרקון ו"שחרר" את הנסיכה.

אני חושב שזה אמור להיות רמה מעבר

רמה אחת מעבר ל"מי תרם הכי הרבה", מההיכרות שלי עם חידות כאלה. אני ניסיתי לחשוב מה אני יכול להסיק מן העובדה שלאחד יש חרב, לשני עגלה וסוס, ולשלישי תפוח. נאמר, אם זה שיש לו עגלה וסוס הוא עגלון, אז סביר להניח שהמלך לא רוצה שהבת שלו תתחתן עם עגלון, אז זה לא הוא. בכיוון הזה חשבתי.

ש ב ו ז

New member
הוא בחר את זה עם הכי הרבה כסף?

ככה אני הייתי בוחר...

אתם לא מכירים את זה?

המלך בחר את האיש שנתן את התפוח שלו. כי אומנם כולם עזרו אבל כל אחד שמר על מה שהיה לו לפני שהציל את הנסיכה מלבד האיש עם התפוח. האיש עם החרב נשאר עם החרב, האיש עם העגלה נשאר עם העגלה, אבל האיש עם התפוח נשאר בלי כלום. לכן המלך בחר באיש עם התפוח. למה ההודעה שכתבתי נמחקה?... ההיא שאני צריכה עזרה? 17987. (אחותי זו חומד של ילדה).

למעלה