חידה

the YOOK

New member
זה כן בערך...

פשוט עושים טבלה ואז יש אילוצים... משהו לא יכול להתאים למשבצת מסויימת כי אז הוא יגרור סתירה- וזה ניסוי וטעייה (או תהייה בשביל נועם...)

JDOE

New member
../images/Emo62.gif

שם חפץ מניע אבלז אקדח הושפל ברנר סיגריות הובש קוריוס מטרייה ננטש דולס בילסון הגעתי עד לכאן אבל אין סיבה שאני אמשיך מאחר ו אבלז לא הרוצח כי אמרו קוריוס לא הרוצח כי הוא עם מטרייה דולס לא הרוצח כי הוא הלך מסביב לבית זה משאיר אותנו עם ברנר ובילסון ידוע בנוסף שזה שיקבל קידום התווכח עם הנרצח כלומר הוא לא הרוצח ברנר לא קיבל קידום אז ברנר הוא הרוצח (שרף אותו עם סיגריות כנראה) אם יש צורך לומר איך הגעתי לטבלה תגיד

../images/Emo128.gif

לי יצא שברנר קיבל קידום ואבילסון הוא הרוצח. (ברנר הוא לא בעל היומן, אלא הסיגריות, אז הוא לא שונא את הנרצח. הוא לא כתב את המכתב, לכן הוא לא הובש. הוא לא הושפל, כי אבלז הושפל, ולא ננטש, כי קוריוס ננטש. לכן הוא היה מוכרח לקבל את הקידום.)

shadow2097

New member
לא הגעתי עד לכאן

אבל, אולי דולס קיבל קידום? פשוט לא התייחסת לאפשרות הזאת (אולי זה היה בנתונים ולא ראיתי..)

JDOE

New member
זה לא משנה

כל כך אם הוא קיבל קידום או לא למרות שהוא לא מכיוון שמי שקיבל קידום נצפה מתווכח עם הנרצח ודולס עשה משהו אחר אני מציע שתקרא את הפירוט שלי כי מי שקיבל קידום לא כל כך משנה לפיו

למעלה