חידה פאב של קיבוץ? או פאב בתל אביב?
M MsUnderstood New member 2/11/05 #3 לא שאני מבקרת בהמון פאבים.. אבל נראה לי של קיבוץ... אין לי נימוקים,כמו שאמרתי,אני לא מבקרת יותר מידי בפאבים. זה נראה פאב קיבוצי אבל לא עם קיבוצניקים
לא שאני מבקרת בהמון פאבים.. אבל נראה לי של קיבוץ... אין לי נימוקים,כמו שאמרתי,אני לא מבקרת יותר מידי בפאבים. זה נראה פאב קיבוצי אבל לא עם קיבוצניקים
ב בשיא הטבעיות New member 2/11/05 #4 ת"א נימוק: אין נובלס אין גולדסטאר ויש שחור אחד בתמונה מאוחרה ת"א!
ה החיים בקיבוץ New member 2/11/05 #8 זה הפאב בקיבוץ שלי השחור מאחורה הוא תימני בן קיבוץ כן! יש לנו תימנים! גם אתיופים! דיוויד, רביבים היו מתים לפאב כמו שלנו הנמובלס בכיסי החולצה כמובן ומה אין גולדסטאר? יש ויש.
זה הפאב בקיבוץ שלי השחור מאחורה הוא תימני בן קיבוץ כן! יש לנו תימנים! גם אתיופים! דיוויד, רביבים היו מתים לפאב כמו שלנו הנמובלס בכיסי החולצה כמובן ומה אין גולדסטאר? יש ויש.
ב בשיא הטבעיות New member 2/11/05 #9 תימנים ?! בקיבוץ?! אצלנו יש מרוקאים אבל מעט ורק מהתבוללות עם עירוניים
ה החיים בקיבוץ New member 2/11/05 #7 הייתי בפאב של רביבים חח זה לא זה.. ראה תגובה שלי ל"בשיא הטבעיות"
ד דוויד 25 New member 2/11/05 #10 המקום מוכר לי גם האנשים ברקע. אולי זה של צאלים או גבולות או שדה בוקר. מה שבטוח האדם באדום שעומד מאחורה... מכיר אותו אישית.
המקום מוכר לי גם האנשים ברקע. אולי זה של צאלים או גבולות או שדה בוקר. מה שבטוח האדם באדום שעומד מאחורה... מכיר אותו אישית.