חידה

זה צריך להיות בשפריץ חרוזים?

או מספיק חמשיר? מיקי שביב הוא בחור די חביב הוא נולד באכזיב ועובד בארכיב בלילה אפל כשכל העיר ישנה הוא מצא מכתב מתחילת המאה בו כתוב שמיקי שביב הוא בחור די חביב

ilovelior

New member
נו טוב נמשיך בתחביב

אני אומר לך לפני שתגיב מיקי שביב מוזכר בזמן תל אביב לא יודע מה תוכל מזה להניב אבל לפחות לא תצטרך לפתוח ארכיב אל תמהר אל תהיה היפראקטיב אפשר גם לדבר על מיקי שביב ועל כל מה שיש לו להרהיב ללא לפתוח כתבה בעיתון מצהיב שב הירגע , הירגע חביב למוח אין עוד מה להכתיב

תקשיב, נהיה פה מלהיב

יותר מהמופע של סטיב... מתי האביב? כי הגשם מרטיב. לפחות החיטה לא תצהיב, שזה חביב, אבל מתי האביב? אתה מוזמן להגיב. i'll take it if you give

yossnet1

New member
אני מוכרח לעלות לכם על התדר

ולעשות פה קצת סדר, כן, אני לא אלך אחרי העדר כי זה ממש לא בסדר מרוב שביב שכחתם את יהודה עדר שלא לדבר על אדם מאדר

ilovelior

New member
בסדר עדר כנס לתחביב

נשנה את התדר אך לא נשנה את הנתיב בהחלט נכניס את יהודה עדר למה ע"ח מיקי שביב? הרי המיתר ביניהם כנדר דק מדק ועבה באצבע מכאיב הרי הגיטרה והפוזה של עדר והגץ של הבס עם הVOICE על שביב. היי, היי אתם עוד בסדר? שנמשיך כך לחרוז כתחביב? כן כן לא לא, אין כאן שבר אף אין פה מה להציב.

../images/Emo127.gif

זה פשוט מקסים, אני אשמח אם תמשיכו כי זה מאוד חביב

יש פה ביקור

של פרדס חנה כרכור אז אם מאיר אותנו המיס ובמקום אלוויס פרסלי, אמר פרסלי אלוויס הרשו לי חבריי להיות טיפה טריקי כי מיקי שביב הוא לא פחות שביב מיקי אם מיקי שביב זה משהו מגניב אז שביב מיקי זה ממש שיקי...

נני55

New member
../images/Emo94.gifצל עלה בננה גם הוא-

כרכור פרדס חנה ומילות השיר תשוננה בתל אביב וברעננ נה וע"פ מאיר תסוגננה אף בפי קרנף ואיגואנה. יצטרפו אפילו חובשי בנדנה השיר חודר עמוק לממברנה כמו ג'ונס אינדיאנה השמש תשתחוה,האלומות תסובינה לכבוד המאור הגדול ומלך הנירוונה עורך מסע בחירות בטרנספורטר או סוואנה ואם שביב מיקי- אז מנגינה תנוגנּה איט'ס א ביוטיופול סאונד אוף לואיזיאנה NEVER MIND ALL THE REST

נני55

New member
../images/Emo94.gifצל עלה בננה גם הוא-

כרכור פרדס חנה ומילות השיר תשוננה בתל אביב וברעננ נה וע"פ מאיר תסוגננה אף בפי קרנף ואיגואנה. יצטרפו אפילו חובשי בנדנה השיר חודר עמוק לממברנה כמו ג'ונס אינדיאנה השמש תשתחוה,האלומות תסובינה לכבוד המאור הגדול ומלך הנירוונה עורך מסע בחירות בטרנספורטר או סוואנה ואם שביב מיקי- אז מנגינה תנוגנּה איט'ס א ביוטיופול סאונד אוף לואיזיאנה NEVER MIND ALL THE REST

ilovelior

New member
..........

השרשור ממשיך ללא הכוונה טעימת החרוז כבר מזמן לה אבדה חמסה חמסה מתחיל בשרשור למעול ויש פה הודעות כפולות כמו אצל המוצץ בגבעול. איפה הזוית? ארבעים וחמש? עכשיו מקסימום יצא לנו חרמש. לא נורא העיקר פה נהנים ויש לנו סיכוי לפרוץ מחסומים (אהמ..מדובר במילים ולא בחיילים) אחד אחראי שאולי יתפוס כאן יוזמה ויתחיל גם לחרוז על המשפחה כן תרצה שחר אודי ושירז על מאיר לא הייתי כ"כ נחפז קשה למצוא לו למאיר במלעיל חרוז נאמן חפשו חפשו נראה אתכם חבל על הזמן. שירז, לא רק לקרוא מותר לנסות לחרוז בדביליות ללא שום סיבות הרי אצלך במשפחה זה נראה קצת אחרת החריזה מתבצעת ממש לתפארת.

הכרתי פעם מישהו

מהיר היה כמו עגל לכל מקום וכל הזמן היה הולך ברגל כל יום חצה את תל אביב דרום עד הצפון לא אכל ולא שתה ולא הלך לישון לכן כולם כינו אותו בשם חיבה "גומא-עיר" שם יפה בפני עצמו, וגם חרוז למאיר...

ilovelior

New member
ידעתי שעל האתגר הזה לא תוותר

גומא עיר נשמע אכן דמות משיריו, חבר.

למרות שכישורי החריזה שלי לוקים בחסר

על אתגר כזה קשה לוותר למרות שזה רדוד והפנץ' קצת מאחר ואת עינכם עם שפריץ זה אני קצת מנקר אמשיך לסכך מילים עד כבו הנר תמלילן כמאיר להיות מתיימר למרות שחוש וסגנון לא חסר עדיין את הדף אני רק מחורר ואת לובנו אני רק מכער מנסה לכתוב כמו מישהו אחר ואת זה השפריץ יכול לאשר <גרוע, כל כך גרוע:)>

למעלה