אנייייייייייייייייייי ../images/Emo98.gif
100 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 99 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 98 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 97 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 96 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 95 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 95 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 94 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 93 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 92 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 91 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 90 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 89 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 88 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 87 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 86 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 85 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 84 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 83 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 82 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 81 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים והוא הולך כך: 80 תפוחים נפלו על העץ...אחד נפל והתפוצץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..................