חידה!!!

מלכוש

New member
חידה!!!

אוקיי, תפתחו את הקליפ של hof, לא משנה אם זה בגירסא הרגילה או בגירסא שהיא צוחקת (שדרך אגב, חמודה מאוד) תחכו קצת ותגיעו לקטע שאלאניס אומרת משהו, שהוא לא המילים של השיר אני לא הצלחתי להבין מה זה אומר, (גם רוית לא...) אז אני שואלת אתכם, אולי תבינו מצליחים לפענח? תכתבו פה, זה מסקרן...

Rוית

New member
../images/Emo45.gif

כל הפותר את החידה זוכה בנופש חלומי בצימר בצפון יחד עם אלאניס

hadas 5

New member
hof=heed over feet?

חח..אני חדשה בזה כמו שאתם רואים:) גם לי אין מושג מה היא אומרת בקטע הזה... אז כנראה אני לא אזכה בצימר חלומי עם אלאניס

Rוית

New member
רמזים לפיתרון (או משהו כזה)

בגירסה הצוחקת היא אומרת את זה אחרי ה"אי אמ אוור נאו" בגירסה הרגילה היא אומרת משהו קטן לפני "אי נוור פלט דיז הלת'י ביפור" ועוד קטע לא ברור בזמן ששומעים את הפזמון אחד לפני האחרון בזמן השורות "דונט בי סיפריסיד איף אי לאב יו.." וכן הדס, hof=heed over feet

מלכוש

New member
בנתיים זה נראה כמו

בגירסא הצוחקת משהו שמתחיל עם- i'm so glad that... משהו... ובגירסא הרגילה זה נראה שהיא אומרת ב"איי נבר פלט ד'יס הלת'י ביפור"-thank you ובפזמון אחד לפני האחרון לא הצלחתי להבין... זה ממש לא בטוח =\ חחח אבל זה מגניב לנסות להבין

מלכוש

New member
זה לא בסדר!

אנשים! אני מבקשת לפתוח את הקליפ ולנסות לפענח! לא לזנוח את החידה! חח נו באמת, זה מסקרן!

Crazy Figgy

New member
מבטיחה לנסות ולחזור עם תשובה

מתישהו בשבוע הקרוב. בהחלט נראה כי "I'm so glad" זה מה שהיא אומרת. בינתיים- עלי ללכת ליומיים ולעסוק במתמטיקה. האושר
. נכון כולכם מקנאים?

למעלה