חידה.

• פותח הנושא naja
  • פורסם בתאריך

naja

New member
חידה.

מי מזהה מה בתמונה? הראשון שינחש יוכל לבחור אחד מהם!!!!
רמז: זה לא תפוחי אדמה.....

naja

New member
ועוד אחת שצילמתי.

לא קשורה לשירשור, אבל כבר הייתה לי מצלמה ביד

dreaming h

New member
אני משוכנעת...

שאלו תפוחי אדמה שבישלת יותר מידי ולא היה לך מה לעשות איתם... אתה רוצה לומר לי שכל אלו היו בבטן שלה כל כך הרבה זמן בגודל הזה?... יא אלוהים....

shshahar

New member
אולי הפתרון!

ביצים לא מופרות של נחש משריץ. כנראה של בואה. ד"א, תודה על הנדיבות שלך בפרס שאתה מציע. שחר

naja

New member
ויש לנו זוכה!!!!

לארוז לך או שאתה אוכל את זה פה?.....
בקיצור, אלו 20 ביצים לא פוריות שאחת הבואות קונסטריקטור שלי "השריצה" (הטילה?) היום בבוקר. היא הייתה אמורה להשריץ(ולדות חיים מין הסתם) לפני כ80 יום. כשראיתי שיש איחור בהשרצה הבנתי שכנראה יש לה רק ביצים לא פוריות ולכן אין לה לחץ להשריץ אותם. זה קורה מידיי פעם בגלל גורמים שונים. אני משער שמה שיכל לגרום לזה הפעם זו הפסקת חשמל ארוכה שאולי הייתה וגרמה לירידה דרסטית בטמפרטורה באחד הלילות שלאחר הפריה וגרמה למוות של העוברים.

1צחי

New member
שאלה בהקשר של הבואה

מאחר והבואה שלי השריצה לאחר שהייתי בטוח שהיא הפילה בשלב מוקדם ובאחת מהשבתות גילינו שיש 22 נחשונים בהפתעה גמורה (לא הייתה לה נפיחות והיא התנהגה רגיל) אני למדתי שאני לא יודע כלום\מספיק. היום יש לי את הבת שלה ששלחתי לזיווג ובאמצע יולי יהיה 108 יום מרגע ההתנשלות שלאחר הזיווג (היא הייתה אצל חבר והוא לא ראה חיבור) ולכן אני לגמרי לא בטוח שהיא בהריון. בתקופה הזאת היא אוכלת כמו סוסה ומתנשלת אחת לחדש וחצי-נשל שלם ויפה. לא רואים שהיא נושאת וולדות,השאלה האם יש משהו שמראה שהיא לא בהריון? אגב התנהגות רגילה למעט תיאבון גדול.

naja

New member
לא נשמע שהיא בהריון.

אם היא מתנשלת כל חודש וחצי ויש לה תאבון גדול קשה לי להאמין שהיא בהריון. בד"כ כשהן בהריון, הן אוכלות פחות(לפעמים בכלל לא) והן גם מתנשלות הרבה פחות(בד"כ לא מתנשלות או מכסימום נשל אחד נוסף עד ההשרצה). והן מבלות הרבה זמן בצד החם, ולעיתים קרובות שוכבות הפוך או על הצד. אם אין אצלך את כל הסימנים האלה ובנוסף היא גם לא נראית בהריון אז כנראה שהיא לא בהריון. אם בכ"ז יש סיכוי קטן שהיא בהריון לדעתך, אז תפסיק להאכיל אותה לפחות לחודש הקרוב.

למעלה