חידה

papal

New member
חידה

אם במקרה ראיתם ערוץ 2 - אז בטח שמתם לב לאיזשהיא פירסומת שקיבלה השראה עצבנית מהדורבנים א- באיזו פרסומת מדובר ב- האם מי שהקליט את הג'ינגל של הסרטון קשור ללהקה בדרך כלשהיא אתם מוזמנים לנסות ולנחש- את הפתרון אתן לכם מחר בערב

Pagra Baleben

New member
../images/Emo3.gif

חברה שלי אמרה לי אתמול לראות את הפירסומת לבית השיטה, כי יש שם הדורבנים
אז אני מנחשת שזה זה?

שושה 12

New member
אז...

כנראה שהחברה שלך לא ממש מכירה או ראתה את הדורבנים כי בפרסומת של בית השיטה זה סתם 3 בחורים ששרים כמו מטומטמים. תראי את הפרסומת של בית השיטה ותביני!

DesertRose7

New member
חחח..

גם לי אמרו עליה.. שלקחו את השיר השל הדורבנים והלבישו עלינו מילים!

שושה 12

New member
לא...

לא לקחו את השיר של הדורבנים והלבישו עליו מילים אחרות. הפרסומת בכלל לא קשורה לדורבנים, זה לא השיר שלהם ובטח שהם לא שרים אותו.

DesertRose7

New member
בסדר..בסדר!

רק אמרתי שאמרו לי.. לא יותר מזה! עוד לא ראיתי את הפרסומת אז אין לי הרבה מושג!

שושה 12

New member
אהה.....

טוב כשתראי את הפרסומת תראי כמה היא דבילית והאנשים המפגרים שם בכלל אבל בכלל לא שרים כמו הדורבנים! (תודיעי לי אם אחרי הפרסומת מתת או שרק התעלפת קלות...)

papal

New member
../images/Emo124.gifאוקיי אז לתשובה!!

אז ככה חבר טוב טוב שלי- עובד במשרד פרסום שהוציא את הפרסומת הזו אז את ההשראה לפרסומת הם קיבלו לא פחות מאשר מהלהקה!! אבל זה הקשר היחיד והקלוש ביותר לפרסומת!! וכן זו הפרסומת לבית השיטה מה שכן- משום מופצת שמועה עצבנית שאלה הדורבנים ששרים- אז לא זה לא הם- למרות שהייתי ראוצה שאלו יהיו הם- כי אני רוצה שירוויחו עוד איזה גרוש או שניים..
וכן זה חיקוי עלוב ביותר- אבל מסתבר שיש הרבה אנשים - שלא מכירים את הלהקה- שבטוחים שמדובר בדורבנים!!!!!

lior18sh

New member
משהו קצת מוזר...

היום בגלגל"צ אחת השדרניות אמרה אחרי שהשמיעו את "יצאנו לרקוד" שעכשיו הדורבנים גם מחלטרים בפרסומות של חמוצים... אני לא ראיתי את הפרסומת אז מעניין אותי לדעת אם זה עד כדי כך דומה או שהיא פשוט לא מבינה כלום?

papal

New member
שדרנית טפישה

זו הפכה למכה רצינית- כולם חושבים זאלה הדורבנים ששרים בחמוצים!! וזה בכלל לא הם!!! אתם יוגעים כמה אנשים כבר שאלו אותי על הפירסומת הזו דרך אגב הלהקה לוקחת את כל העניין בהומור אני מציע שלהופעה הבאה מישהוא יכין שלט בסגנון של "זיגו תכין לי מלפפון חמוץ " במקום הזיגו תעשה לי ילד הרגיל ונראה אם הם יקלטו את הרמז ויעשו מזה צחוקים על הבמה מה דעתכם ?

טחחחחחחחחח../images/Emo70.gif

הייתי מכינה, אבל ההופעה הבאה שאני אלך אליה תהיה אחרי ב-26 לפחות...ב-19 יש לי סמינר בצופים...אבל גם ב-26 ממש לא בטוח שאני אבוא, כי למחרת אני מלווה טיול

אני רוצה להכין../images/Emo70.gif

טוב נווו נכין שתינו.. אני מכינה לאייל..
ורק שתדעו
מחר יש לי יומולדת אז כל מי שנחתה עליה רוח נחמדות מוזמנת להביא לי מתנה להופעה..
סתםם...
אה ומשו אחרון- אביה לא ענית לי בפלא'.. תקשרי אלי שאת רואה את זה

אוי חנוש...

אני כל כך רוצה ללכת ביום שישי
ארררררר.... אם פתאום יתבטל לי הסמינר אני אבוא יחד עם הררי מתנות, אבל אן ממש סיכוי שזה יקרה
כל כך אין לי כוח לסמינר עכשיו...אבל אם אני רוצה ללכת לסי"ס זה ממש חשוב

הי הי !!!../images/Emo105.gif

מה רע בסמינר?? לאלא לא מבטלים סמינר!!
אל תפתחיפה לעין הרע או וואטאבר שאומרים את זה

DesertRose7

New member
אני מכינה לגיא!

אם אני בכלל אבוא.. חח... בואו נכין לכל אחד שלט.. זה יהיה שיא הקורע.. או שרק אותי זה מצחיק?

למעלה