חידה

dikiss

New member
חידה

כמה פעמים היו נשואים ריד'ג וברוק אחד לשני? וכמה פעמים התחתן כל אחד מהם באופן כללי?

SupeRonit

New member
אז ככה

ברוק ורידג' היו נשואים אחד לשני שלוש פעמים: 1.החתונה על החוף (שהוא נתן לה את הבית כמתנת נישואים) 2.אחרי ה"מוות" של טיילור 3.עכשיו * ברוק הייתה נשואה פעם אחת-----------לוויפ (הנשואים שלה לגרנט היו לא חוקיים) * רידג' היה נשוי פעמיים:לקרוליין וטיילור צדקתי?הייתי קרובה?רחוקה?טעותיי מבישות? - אני רוצה לדעת בהקדם האפשרי (dikiss,אין לי בעיה שתגלה לי במסר אפילו-אני מבטיחה לא לגלות לאף אחד)

dikiss

New member
המממממממממממ....

רונית, אני מעדיפה לתת הזדמנות לעוד אנשים לענות על החידה. אבל אל דאגה, אני לא אמתין יותר מידי עם התשובה. אז בואי נסגור שעד מחר באותה שעה, כבר תהיה תשובה, טוב? סגרנו?

SupeRonit

New member
סבבה-אני אספור את השעות/דקות לאחור

אם כך נשארו עוד 19 שעות ו6 דקות

לינה18

New member
נדמה לי ש...

טוב-ריג' וברוק בטוח היו נשואים אחד לשני 3 פעמים. הפעם הזאת היא השלישית(מזמן לא התעדכנתי, אז אני משערת שהם כבר נפרדו.) ריג' התחתן עם קרוליין פעם אחת, עם טיילור פעמיים ועם ברוק 3 פעמים. בסכה"כ 6 פעמים. ברוק התחתנה עם אריק, גרנט, ת'ורן, וויפ ועם ריג' 3 פעמים. בסה"כ 7 פעמים-בפעם אחת יותר מריג'.

Katherine

New member
לדעתי

ברוק ורידג' היו נשואים אחד לשני שלוש פעמים ברוק- 5 פעמים אם אני לא טועה ורידג'- 4 פעמים זכרוני מתחיל לתעתע בי... גלו את התשובות שנראה עד כמה אני לא זוכרת כלום

dikiss

New member
והתשובה:

לינה צדקה. ברוק ורידג' היו נשואים אחד לשני 3 פעמים. רידג' היה נשוי בנוסף פעמיים לטיילור ופעם אחת לקרוליין. סה"כ 6 פעמים ברוק היתה נשואה לאריק, ת'ורן וויפ (וכמו שאמרה רונית - אם אני לא טועה, הנישואים לגרנט לא היו חוקיים) = סה"כ 6 פעמים ולכן את הכי קרובה לינה... גיא, לתשומת לבך- אולי אפשר לתת ללינה נקודה...

dikiss

New member
ונקודה לרומינה יאן לנצח

בגלל שלינה ענתה תשובה מלאה ופירטה את הבעלים והנשים בכל החתונות, התייחסתי יותר לתשובה שלה. אבל את צודקת. שאלתי כמה פעמים הם התחתנו, ולא עם מי...ולכן גם את מקבלת נקודה

aSSaSSinateR

New member
טעות*

רידג' וטיילור התחתנו 3 פעמים- החתונה הראשונה בה ברוק גילתה שהיא בהריון. החתונה השנייה בה רידג' עזב את ברוק כדי להיות עם טיילור ותומאס. והחתונה השלישית בה הם התחתנו לפני סיפור החטיפה של סטפי.

למעלה