חידה

Thanos

New member
../images/Emo13.gif

הנה הוכחה לכך שהעירקים מנסים להשתלט על העולם, זה מתוך קומיקס של האוונג'רס נגד הדיפנדרס.

Thanos

New member
ד"א אילן

זה נכון שאתה הפצצת את הכור העירקי ובגללך נוצרו ילדים עירקים? אם כן, אתה הגיבור שלי חבוב.

Super Death

New member
אוי אילן אתה כל כך מפוזר!

ולענין, יש לי כמה שאלות: 1)למה המעבורת התרסקה: בגלל שהאשא נהגה או בגלל שאתה נהגת ועשית "היי חברה תראו בלי ידיים" כי אתה יהודי? 2)אתה יודע שהולכים לקרוא להתנחלות על שמך, מה דעתך על זה? 4)אתה רוצה סטיקר בסגנון "חבר, אתה חסר" כמו רבין? 5)מה אתה אומר על זה ששי ודרור שמו מערכונים עליך אחרי התאונה?

תשובות

1) אישה נהגה ורצתה לחקות אותי אז היא עשתה "תראו אני אילן רמון ואני לנהוג בלי ידיים, מישהו רוצה גפילטע פיש" והמעבורת התפוצצה. 2) אני רוצה שיקראו לפלאפל על שמי כי אני יהודי ואוהב פלאפל 4) אני רוצה "חבר אתה הגבר" ולא חבר אתה חסר כי אני ימני ושמחתי שרבין מת. 5) שי ודרור שולטים וזה כבוד גדול להופיע במערכונים שלהם, הייתי נותן את חיי בשביל זה. *סטיגידיש*

La Gamba

New member
זה עומד על סף המחיקה

אם תגיע תלונה אחת, הודעה פגועת ומזלזלת זו תימחק. מכיוון שנכתבה בצורה הומריסטית כתגובה למישהו שחושב בצורה זו, לא אמחוק הודעה זו לבינתיים. תלונה אחת, והיא הולכת.

sany black

New member
אני מתלונן

אני מתלונן על ההודעה שלך גמבה, היא פוגעת בציבור ההומריסטי בפורום ועושה שמות לעקרונות השלטון הדמוקרטי, אתה אישי הטוב, פאשיסט! סאני קומונרי

זה בדיוק

מה שאני אמרתי לו, אבל הוא רק אמר "תודה אני משתדל". אני חושב שצריך להתלונן להנהלת תפוז על הדיקטטוריות שלו ולעשות בחירות דמוקרטיות למנהיג חדש!

arifell

New member
הממ...

אני חושב שביום שזה יעבוד, אני מצמצם בצורה ניכרת את הפורומים בתפוז שאני מבקר בהם...

sany black

New member
שקלתי

ויש לי זמן פנוי. אבל מה קרה להבטחה שלך להעלים את כל תופעות הגזענות וההתנגדויות למשטר הדמוקרטי? איך תעשה את זה כשאתה עצמך כזה?

La Gamba

New member
ההבטחה שציינת

אינה הבטחה שיצאה ממקלדתי, אני לא אמרתי כלום לגבי התנגדות למשטר הדמוקרטי. המשטר שלי הוא דמורקטי במובן מסויים- זהו פורום "חוק" (מדינת חוק), לכל אחד ניתנת זכות שווה בהתחלה (תלוי איך הוא מנצל אותה), ולכל אחד יש זכויות שוות (שוב, תלוי בהסטוריה שלו). אבל מנהל השיטה, חייב להיות זה שאוכף אותה.

sany black

New member
אבל

אף אחד כאן לא הסית. הוא רק התבטא בגזענות כלפי עם מסויים וזו זכותו המעוגנת בחוק. סאני החיים הם ממש אחלה כשאתה סאני.

La Gamba

New member
איזה חוק?

מחבינתי הטבטאות באופן גזעני הינה על הגבול הדק ביותר מבחינת כללי הפורום.

למעלה