חידה.

חידה.

בחורה נפגרת אחת שבכיתתי שלחה לי את ההודעה הבאה. (הערה: בכך שקראתי לה מפגרת אין זה אומר שאני רואה בכל המין הנשי חבורת בובות מתנפחות ומסריחות) יש לה כל כך הרבה פירושים, והיא לא ממש רצתה להסביר לי למה היא התכוונה. אני מצאתי פה ארבעה פירושים . אני בטוח שיש יותר. זה ממש כמו התנ``ך. זה משפט רב משמעויות, אם לא הבנתם עד עכשיו. עיזרו לי . להבין. אני יודע שיש הרבה משמעויות, אני פשוט לא יודע להגדיר אותם. והמשפט מובא בציטוט: ``הבנת אין לי שום דבר נגד חברתך בניגוד איליך`` ערן. נ.ב אתם חושבים שהגיע הזמן להחליף את השם שלי? או הניק?

themeandi83

New member
נו זה קל

תראה בחלק הראשון: הבנת- היא מתייחסת למצב שלך ושואלת אם הבנת למה היא התכוונה. אין לי שום דבר נגד חברתך- אין לה בעיה עם החברה שלך: מתפצל לשניים החברה שלך -זוג החברה- הרבה מאוד אנשים שאתה מסתובב איתם. רגע אני מטורף? מה אני עושה אני נשמע כמו מורה מטורפת ללשון. איזו מכה. בקיצור מי ששלחה לך את ההודעה הייתה מאוד עייפה או מופרעת במקצת. ובמקצת אני מתכוון ליושבת בתוך חדר קטן ומרופד עם חלון קטן ומסורג כשיוצא לה קצת ריר מהפה והיא ממלמלת יש לי חברים, יש לי חברים. היא מוכה אין לה מה לעשות חוץ מלשלוח הודעות עם הרבה משמעויות. והיא מתכוונת שלך יש בעייה עם החברה -שלך או של כולנו זו בעיה שלה. וזאת רק אחת מיני רבים בטח... והשם שלך מגניב כמו שהוא. ``די לאלימות`` כאשר זה נוגע לאנשים קטנים בתאים גדולים.

למעלה