!חידה!

Gogetta

New member
!חידה!

מה גוקו בדרגון בול אומר בשביל להגדיל את המקל שגוהאן נתן? נ.ב מה הוא אומר באנגלית?

haunter

New member
לא נכון

power pole extend

Gogetta

New member
קזבובו צודק עכשיו עוד אחד....

מי הרג את סבא של גוקו גוהאן?

proof

New member
אם אני לא טועה גוקו דרך עליו

בצורת האוזרו שלו נכון?

ash 1

New member
לא ידוע/פריזה

אבל אם אתה מדבר על הסבא הלא אמיתי אז גוקו בצורת האוזרו שלו

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif לדרגון בול

גוקו הרג אותו. הוא מחץ אותו בטעות כשהשתנה לאוזרו

king kazabubu

New member
את הזנב של גוקו ?

קאמי הסיר אותו. אבל לפני שעשו את זה אז פואר היה הופך למספריים והיו חותכים אותו..

Light woman

New member
פואר הופך למספרים???0.0 איך??הוא

חתול למען השם!!!! חתול מעופף אבל חתול....

king kazabubu

New member
פואר ואולונג

שניהם למדו בבית ספר של "מחליפי צורות" זה אומר שהם יכולים לשנות את הצורה שלהם כמעט לכל דבר.

Prophet

New member
אבל...

העיפו את אולונג מהי"ס כי הוא היה תלמיד גרוע (משהו כזה
) והוא יכול לשנות צורה רק לחמש דקות...

Light woman

New member
אה~!! אוקיי~! עכשיו הכל מתחבר לסרט

שראיתי על דרגון בול בסינמה 2!!!!!!1 מזמן מזמן, בערך לפני שנתיים, ראיתי סרט ביפנית (עם אנשים אמיתיים) על שבעה כדורים. היום הירהרתי אם לספר לכם, אבל לא ידעתי מי זה הזה שמשנה צורה, ואיך הוא משנה צורה... אז יש שם אחד ששינה את הצורה לבולמה, וחירמן את קאמה סנין כדי שיביא לו את הדרגון בול שלו. וגם הדרגון בולים שמה נראו ממש ריאלסטים. רואים שם את בולמה בתור בחורה די כוסית ועם עוד כמה אנשים, אבל לא ראיתי את הסרט עד הסוף, אבל היה שם את ה"עננה" של גוקו וגם היה שם את יאמצ´ה, נראה לי, אני לא ממש יודעת מי הוא. לפרטים נוספים תשאלו :)

king kazabubu

New member
זה הסרט האמיתי

לא יצא לי לראות אבל שמעתי עליו. השמועה אומרת שסרט אמיתי של דרגון בול זי יצא בשנת 2004. בקיץ כלומר שנה הבאה. בואו נקווה שזה יהיה נכון ולא בתרגום לעברית...

Light woman

New member
אני לא הולכת לגרום לך לקנאות...

לא הפסדת הרבה.... אבל היה סרט ממש ממש ממש משעשע!! ועוד עם היפנית... חחח...

king kazabubu

New member
אני יודע...

שמעתי שהסרט לא היה מי יודע משהו. אבל ממה שאני שמעתי על הסרט שיצא בקיץ הבא הוא צריך להיות סרט ממש טוב. אני מקווה בכל אופן.

ash 1

New member
גם אני ראיתי אותו

סרט בסדר חבל שאין אפקטים (יריות אנרגיה)

ראיתי אותו לפני כמה חודשים

זה כזה סרט דפוק ממש בושה וחורפה ל-DB!(הסרט היה על DB לא היה אז DBZ) הכדורים הם בכלל פנינים לבנות\שקופות קטנות והאפקטים כל כך מפגרים!!!!! העלילה זה אותה עלילה של סרט 1 המצוייר של DB אולונג הוא בכלל איש שמן שעושה ריקוד מפגר במשך שעתיים כדי להפוך למשהו והדרקון נראה כמו דינוזאור שבור מפארק היורה בקיצור הסרט הכי דפוק שעשו אי פעם

למעלה