חידה

חידה

אנחנו היהודים/ישראלים ידועים ביכולת, ובנסיונות ליצור יש מאין ולמצוא קשר ולו המופרך ביותר בין שני אנשים שנפגשים במקרה, וכבר הפליא במילותיו שלומי ברכה: "ודוד של השכן שלי קיבל את הסמג"ד אמרה אישתו של בן של אחותי". השאלה שלי מורכבת משני חלקים - אחד פשוט להחריד ומובן מאליו, השני פשוט פחות. 1) מה הקשר בין דמי מור למשינה? 2) מה הקשר בין דנה ברגר למשינה? (ועוד אחד, בונוס על הדרך: כנ"ל לגבי רפי פרסקי) וכמו תמיד, בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה (כוורת).

יאללה אסף תגלה אף אחד לא יודע ו....

זה מעניין !!! דנה ברגר שמעתי משהו...אבל לא זוכר....נוווווווווווו אני במתח !!!!!!!!!

יאללה אסף תגלה אף אחד לא יודע ו....

זה מעניין !!! דנה ברגר שמעתי משהו...אבל לא זוכר....נוווווווווווו אני במתח !!!!!!!!!

darksideonline

New member
שימו לב

סתם בשביל הקטע http://www.muzica.co.il/pollBooth.php?op=results&pollID=13 שמנו את צירי המכונה היא עומדת לפעול, לאחר האלבום של שלומי ברכה ייצא האיחוד לפועל

darksideonline

New member
../images/Emo5.gif אה

עדיף אותם לבושים זה נראה סיוט בל יעבור הי שלומי תרים תמכנסיים

טוב טוב טוב...

לפני שאתם הופכים לי את משינה לציפנדיילס... ללדין (זצ"ל) מופיעה בפס קול הסרט סטריפטיז עם השיר "הלילה". ללדין כמובן מתארחות בלהתראות נעורים שלום אהבה ("שכב הירגע רק תסגור את העיניים"). זה היה הקל - אנשים, תתחילו לקרוא את חוברות הדיסקים ותביאו את השני.

וווואללללללהההההה

"דה פאבולאס אריאל שרון"......עכשיו אני נזכר !!! אבל זה היה מבלבל.... אני חשבתי משינה כמשינה לא איזה משהו נלווה למשינה.....

זה באותו הסגנון...

לגבי דנה ברגר - הרמז שאני משחרר לך הוא בלאגן. ופרסקי - זה פחות מיידי, אל תשתגע של זה.

טוב הנה

הקשרים (המופרכים משהו...) בין משינה לדמי מור: ללדין שתרמו את "הלילה" לסטריפטיז בכיכובה של דמי מור, תרמו את קולן הענוג ל"להתראות נעורים שלום אהבה" ("שכב, הירגע, רק תסגור את העיניים"). הן התפרקו אגב לפני שהדיסק של משינה הגיע לחנויות. בין משינה לדנה ברגר: יובל מסנר היה בבאלגן, אבל שנים קודם ניגן צלו באנחנו שניים. בין משינה לרפי פרסקי: נו טוב, לא סתם שמתי את זה בסוגריים. אורן אליעזרי (שירד מרכבת הלילה לקהיר רגעים ספורים לפני תחילת נסיעת החלומות המסחררת) ניגן עם פרסקי.

למעלה