חידה

Teo Toriatt

New member
חידה

למה יש שישה מיתרים, נשמע כמו הגיטרה של בריאן אבל בצבע לבן? הגיטרה החדשה שלי :)

Teo Toriatt

New member
ואחרונה

Something old Something new Something borrowed הגיטרה הישנה (והכייפית!) שלי, ביחד עם החדשה... ברקע גם גיטרה של אחותי שאצלי למשמרת...

Rhye

New member
איזה אח מאאאאגניב יש לי ../images/Emo70.gif

סחטיין על אח שלי ששמר את זה בסוד גם ממני... תתחדש ! ובנוגע לגיטרה שלי... המממ... תמשיך לשמור עליה, אתה עושה עבודה טובה

khammel

New member
../images/Emo123.gif אני לא מאמינה ששמרת את זה בסוד ממני!

תתחדש, יא @#$#@%!
וסחתיין על הצבע המיוחד. אדום זה כל כך...בנאלי. תמיד אמרתי שאם כבר רד ספיישל, אז עדיף משהו עם אישיות. נגיד, בייבי-בלו. דרך אגב, אתה הראשון שאני מכירה שיש לו את הדגם המעודכן-מעודכן (זה 2009 או 2010?), מה שאומר שעוד לא יצא לי לשמוע חוו"דים. אני כבר מתה לשים את הידיים שלי עליה ולראות מה היא יודעת לעשות.
טוב, עכשיו באמת צריך לעשות מפגש רד-ספיישל ישראל... ואולי גם להקים איזו להקת מחווה. חחח... יאללה, תעלה איזה דגימת סאונד.

Teo Toriatt

New member
מי אמר שאתן לך לגעת בה?

לך יש שתיים, את לא צריכה גם את שלי
הגיטרה היא מ2010 אבל היא הוזמנה בסוף ינואר אז נראה לי שהיה שייכת ל"שנת דגם" 2009" אבל היא בהחלט מהסדרה החדשה עם הטרמולו החדש שאמור להיות טוב יותר - למרות שהוא נראה פחות נאמן למקור. וגם היא אמורה להיות עמידה יותר... לגבי להקה - אמרתי לך, מצאתי מתופף - עכשיו חסר קלידן ובסיסט. ולגבי מפגש ישראלי - אני רואה שאת עוקבת אחרי בכל הפורומים.

khammel

New member
I want it all and I want it now

יש קלידן ובעיקרון גם בסיסט(ית). אפילו זמרת. אתה יודע מה אין? זמן! But some day one day

Teo Toriatt

New member
יש כל מני דרכים

אבל אף אחת מהן לא בארץ. אני ייבאתי באופן אישי מארה"ב. ישנה אפשרות להביא לבד אם טסים לאנגליה. מחיר, תלוי איזו גרסה אבל בגדול כ4000 ש"ח לגרסה שלי. (שהיא הזולה יחסית)

khammel

New member
אפשר גם לרכוש מהספק מיתרים של בריאן astrings

אנדרו שולח לארץ ואם תגידו שקרן שלחה אתכם הוא יעזור לכם קצת במחיר. (ואם לא, תגידו לי ואני אכנס בו
) www.astrings.co.uk שימו לב שהמחירים המוצגים בחנות כוללים מע"מ ובמשלוח לארץ הוא מוריד את המע"מ (שאותו תשלמו בארץ בתהליך השחרור מהמכס), כך שהמחיר הוא כ-3000שח + עלות משלוח ודמי טיפול במכס (אין מכס על כלי נגינה רק מע"מ).

למעלה