חידה

Skyller

New member
חידה

לאחר מותו של גרהאם צ'פמן החליטו הפיית'ונים האחרים לפרוש. אבל למרות הכול פעם פיית'ון תמיד פיית'ון: חמשת החברים עברו לגור בשכנות, כל אחד בבית בצבע אחר (לבן, אדום, צהוב, כחול וירוק) ויותר מזה- לכל אחד מהם יש סרט פיית'וני אהוב אותו הוא רואה שוב ושוב, דמות שאותה הוא אוהב במיוחד, ומשפט פיית'וני שהוא מצטט ללא הפסקה. עליכם להתאים לכל פיית'ון צבע בית, משפט, ציטוט וסרט עפ"י הרמזים הבאים: 1. ג'ון קליז גר בבית האדום 2. מייקל פאלין אוהב את הסרט 'ועכשיו למשהו שונה לחלוטין'. 3. טרי ג'ונס אוהב את פרופסור גאמבי. 4. הבית הירוק נמצא משמאל לבית הלבן. 5. הדייר בבית הירוק אוהב את 'בריאן כוכב עליון'. 6. האיש שמצטט את Nudge Nudge אוהב את סר רובין האמיץ. 7. הדייר בבית הצהוב מצטט את Your mother was a hamster. 8. הדייר בבית האמצעי אוהב את 'משמעות החיים'. 9. אריק איידל גר בבית הקיצוני ביותר. 10. הדייר שמצטט את Nobody expects the Spanish inquisition גר ליד הדייר שאוהב את קולונל-סוף-המערכון. 11. הדייר שאוהב את חוטב העצים גר ליד הדייר שמצטט את Your mother was a hamster. 12. הדייר שמצטט את This is an ex parrot אוהב את הקרקס המעופף. 13. טרי גיליאם מצטט את It's... 14. אריק איידל גר צמוד לבית הכחול 15. לדייר שמצטט את Nobody expects the Spanish inquisition יש שכן שאוהב את 'הגביע הקדוש'. והשאלה היא- איזה פיית'ון אוהב את האבירים שאומרים 'ני'??? בהצלחה, אני לא הצלחתי לפתור את זה... אבל אני בתהליכים.

lernery

New member
את לא רוצה לדעת כמה קיבלתי בפסיכומטרי

אבל אין לי כוח לשבת עכשיו ולפתור עם דף ונייר... במקום זה, אני אצטט את אחד המערכונים: "zeths (that's) not funny!!!" - מי ולמה...?

webrain

New member
תשובה (לא לפתוח מי שלא מעונין)

קליז - אדום - משמעות החיים - סר רובין - Nudge Nudge פאלין - כחול - ועכשיו למשהו שונה לחלוטין- חוטב עצים - Nobody expects the Spanish inquisition ג'ונס - לבן - קרקס מעופף - פרופסור גאמבי - This is an ex parrot איידל - צהוב - גביע קדוש - קולונל סוף המערכון - Your mother was a hamster. גילאם - ירוק - החיים של בריאן - אבירי ניי - It's... סדר הבתים יכול לעבוד בשני מקרים האמת: לבן ירוק אדום כחול צהוב או צהוב כחול אדום לבן ירוק

למעלה