חידה TAKE 2 אני מקווה שזה לא קל מדי...
ע עטרה ב ט New member 28/2/02 #5 אוקי, אני אסתכן בלהיראות מטומטמת לגמרי . ההימור שלי שזה מישהו מהקלאסיים. ואני מתלבטת בין מיכלאנג´לו לרמברנדט. (אוקי, אוקי, תצחקו......)
אוקי, אני אסתכן בלהיראות מטומטמת לגמרי . ההימור שלי שזה מישהו מהקלאסיים. ואני מתלבטת בין מיכלאנג´לו לרמברנדט. (אוקי, אוקי, תצחקו......)
K komandatore New member 28/2/02 #6 יש עוד מסתכנים? להיראות מטומטמת(ועוד לגמרי...) זה קצת מוגזם,אבל אפשר לקחת סיכון
D DrorCh New member 28/2/02 #7 אריסטו של רמברנדט ? זה מאוד נראה לי סגנון של רמברנדט צבעים קודרים היד מונחת על פסל של הוגה דיעות יווני נדמה לי אני לא זוכר איך נראה הציור של רמברנדט של אריסטו אבל נדמה לי שזה זה
אריסטו של רמברנדט ? זה מאוד נראה לי סגנון של רמברנדט צבעים קודרים היד מונחת על פסל של הוגה דיעות יווני נדמה לי אני לא זוכר איך נראה הציור של רמברנדט של אריסטו אבל נדמה לי שזה זה
D DrorCh New member 28/2/02 #8 איפה מחיאות הכפיים ? אחרי שיטוט קל ברשת העליתי את התמונה הבאה "אריסטו" של רמברנדט
K komandatore New member 28/2/02 #10 ואיך זה שלא דיברו עליו חיפשתי בפורום ולא דיברו מעולם על רמברנט- איך זה???
א אפרת@הבית New member 1/3/02 #11 קומנדטור! כל הכבוד!! אחלה פינת חידה!!! מהיום נא לפתוח את החידות בכותר: פינת המז"צ - מחלקת זיהוי ציורים. אהבתי מאוד וכל הכבוד לדרור על הזיהוי המהיר ולעטרה על הנסיון! אפרת
קומנדטור! כל הכבוד!! אחלה פינת חידה!!! מהיום נא לפתוח את החידות בכותר: פינת המז"צ - מחלקת זיהוי ציורים. אהבתי מאוד וכל הכבוד לדרור על הזיהוי המהיר ולעטרה על הנסיון! אפרת