חידה-movies

marsala

New member
חידה-movies

גף ברידג'ז השתכר.. על מה??? רמז: השפם נצבע לבן............. M O S H

WITH RUSSIAN (Lebobskie Style)

בחייך מוש נסה דברים יותר רציניים ד"א איזה ספר אתם הולכים לקנות השבוע...

siete

New member
אתר משעשע

לא כלכך קשור - מדריך לכל המשקאות ששתה גיימס בונד אי פעם:

MidNight Flame

New member
זה אחד המתכונים הכי דוחים שראיתי -

Bullshot (Milton Krest has three of these in “The Hildebrand Rarity”) 1oz. vodka - וודקה 4 oz. beef bouillon - מרק (חזיר?) צח 2 dashes Worcestershire sauce - קורטוב רוטב ווסטרשייר dash of lemon juice - קורטוב מיץ לימון Tabasco® sauce - טבסקו celery salt - סלט סלרי pepper - מלח מי שנגעל מהרעיון של בלאדי מרי יקיא רק מלקרוב את המרכיבים פה!

סניפטר

New member
מייק ברוסיה לא תמיד היה גז או דרך

להדליק אש אז בצבא האדום במקומות הללו היו עושים כאלה מיקסים של מרק עם וודקה כדי "לחמם" תגוף . אני מכיר אנשים ששתו ספירט רפואי עם מים כמובן כדי "להתחמם" .

MEIMIS

New member
האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאח

שורררררררררררררררררףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בכל אופן.............. זה ממש מסוכן לשתות את זה נקי ספירט! שמעתי על אנשים שמתו משוט כזה.. פעם אבא שלי שתה וודקה של 65%(ככה הוא אומר, מישהו שמה על זה פעם?) בכל אופן.. הוא סיפר לי שהוא התפחלץ :)

זה קל מדי....... ../images/Emo13.gif

אפשר להמשיך את השאלה עם -- על איזה מרכיבים הוא מקפיד במשקה שלו?

הקטע הוא....

המתכון האמיתי הוא ליקר קפה, וודקה וחצי-חצי או שמנת. בסרט הוא כל הזמן אומר שחייבים קהלואה, כי זה הליקר קפה הכי טוב, אבל הוא שם תחליף חלב מגעיל כזה

../images/Emo47.gifעצה לקיץ חם.....

לפני 2 קייצים ( יש מילה כזו ?) אני וחברי היינו רואים 3 פעמים בשבוע (!!!!!) מבצע סבתא ( מפגרים אבל אופטימיים...) בקיצור בסוף הקיץ אמרנו שחייבים לארגן משהו שונה, הבאנו ביג ליבובסקי בוידאו ( סטודנטים עניים אין DVD ...) קנינו אבסולוט, קלואה וחלב וכל פעם שהביג הרים כוסית כולנו איתו, תאמינו לי ערב בלתי נשכח - מ ו מ ל ץ !!!!!!!!

מבצע סבתא...... ../images/Emo13.gif

לא מזמן רכשתי את ה DVD (אחרי שכבר ידעתי את הסרט בעל פה
) -- מומלץ לכל חובב של הסרט, כולל קטעים מחוקים/פאשלות. מאד משעשע כמו הסרט עצמו
Me Alon What is Alon? Alon is a tree A tree? A very solid one, the best tree in the forest.

טוב תקשיב....../images/Emo47.gif

רק עכשיו ראיתי את ההודעות שלך מלפני כמה ימים אני במבחנים ואין לי זמן לפורום - תקנה משהו יותר איכותי מסואזה קונממורטיבו ( אם יש לך תקציב.....) יש סאוזה טריאדה טובה, הרדורה ( מדהימות ), חוצמזה - תאזור אומץ ותביא משהו לא מוכר.... יש אל חימדור, הסיינדה דל קריסטרו, לאפיס, XQ ( הבקבוק המדהים ששלחתי לינק אליו ) יש המון...... קנה משהו חדש ומרגש........ HAVE FUN אני הולך לישון יש לי מבחן ב-8:30 בבוקר.....

בהצלחה במבחן ../images/Emo13.gif

מה אתה לומד בכלל? אני אבדוק מה יש פה לידי... ראיתי שם כמה תמוהות, אני אבדוק איזה יש שם. את ה XQ לא ראיתי
תקציב? בשביל טקילה תמיד יש תקציב
מקסימום נוותר על דברים לא חיוניים כמו אוכל/מים/קורת גג וכד'.

marsala

New member
אלון הרי לך סיפור

לפני שלושה שבועות ירדתי דרומה ללונדון לארבעה ימים ,התארחתי אצל חבר טוב שלי יוצא קיבוץ, בקיצור הוא התעקש שנשב לראות את הסרט שרק מלהזכיר את שמו הוא התחיל כל פעם להשתין במכנסיים ולגעות כמו עגל צעיר . טוב, אז הסכמתי, אחח, איזו חווייה, מבצע סבתא סרט גדול! והכי קטעים שכששמעתי את רמי הויברגר בשורה של העץ אלון צעקתי לחבר שלי: "אילן, יש לי חבר פורום בשם אלון שחותם הודעות שלו עם השורה הזאת!!" קטעים .. השורה האהובה עלי: "כמה כח אמפראז'? בשביל שלוש מאות שקל אתה רוצה כח אמפראז' יאללה תחפף לי מהעיניים או שברוך מאשפז אותך".... M O S H More Of the Same Here

למעלה