חידה 3

khammel

New member
חידה 3

והפעם TEO יתאפק.
מה הקשר בין התמונות?

Headlong

New member
ובכל זאת,

התמונה של האוזן גורמת לי לחשוב שמדובר בשיר, התמונה הימנית, התחתונה היא קטע מתוך העטיפה של האלבום Made In Heaven (יכול להיות? לא ראיתי את העטיפה הזאת הרבה זמן), אני לא מזהה את התמונה של Led Zeppelin, אבל אני כן יודעת שיש להם אלבום בשם Mothership והתמונה עם המילה Mom גרמה לי לחשוב על השיר Mother Love?

Teo Toriatt

New member
Heaven?

הזפלין - Stairways to heaven (למרות שאין קשר ל Queen) הלב - Mother love השיר מהאלבום Made in Heaven האוזן - העטיפה של I can Hear Music של לארי לורקס שסומפל לסוף של Mother love למטה - העטיפה של MIH

nkotb

New member
הדבר היחיד שעולה לי בראש

בקשר לאמא, כי כבר אמרו לגבי האלבום - made in heaven, זה אולי, אולי השיר -tie your mother down, אולי מתוך האלבום של בראיין? אני צריכה עוד לחשוב.

khammel

New member
כולכם טועים ואני לא נותנת יותר רמזים ../images/Emo3.gif

אחרי הכל, עכשיו זה על ניקוד ואני רוצה להוביל!
תקראו את מה ש-TEO כתב. הוא הגיע מאד מאד קרוב...

Teo Toriatt

New member
טוב נו

Mother love השינוי מהתשובה הקודמת זה הזפלינים שיש להם השפעה קשה על להקה בשם Mother love bones

Teo Toriatt

New member
חסר אחד

סתם מתוך שעשוע (כי אני לוקח את זה צעד רחוק מדי) Mother Love - בריאן שר את הבית האחרון כי פרדי כבר לא יכל (חסר פרדי) MIH - הושלם כאלבום בלי פרדי (חסר פרדי) I Can Hear Music - תחת השם לארי לורקס כלל את פרדי בריאן ורוג'ר - חסר ג'ון לד זפלין - התאחדו אבל חסר המתופף וואו זה סוג של משחק קונטציות שאפשר לעשות כל כך הרבה הקשרים...

khammel

New member
זה אכן מכנה משותף שכיוונתי אליו אבל לא התשובה

אתה כל כך קרוב שכשתדע את התשובה, לא תאמין שלא עלית על זה

Teo Toriatt

New member
או שאני לא אסלח לך על הפרפקציוניזם

כזה קרוב זה כבר נחשב לתשובה נכונה....

למעלה