חידה שלי

אז כך...

כשקוראים את המשפט משמאל לימין מקבלים: עשר = חמש + חמש מה שנכון כמובן...

dudi gun

New member
עכשיו שאני חושב על זה

זאת לא חידה שהופיעה באחד מספריו של שלמה אבס?

זאת הפעם ראשונה שאני שומעת...

זאת הפעם הראשונה שאני שומעת את השם שלמה אבס... לא מכירה את האיש ובטח לא את ספריו. זאת חידה שאני המצאתי אותה (אני עושה הרבה חידות תמונות עם מילים הפוכות), ואם מישהו גם חשב/יחשוב על החידה הזאת לפני/אחריי אז שיהיה לו לבריאות. מכיוון שמימלא לא מקבלים פה בפורום פרסים על המצאת חידות וכן ממילא אף אחד לא מכיר אותי ולא יתן לי כבוד או משהו אחר עקב המצאת החידה שלי, הרי שזה יהיה סופר טיפשי מצידי או מצד כל אחד אחר להגיד שהוא המציא חידה כשהוא לוקח/ת אותה מספר... כך שאם באמת יש כבר את החידה הזאת כתובה בספר כלשהו ומישהו כבר חשב עליה לפניי דיי ברור שאם אני אומרת שהמצאתי אותה אז לא לקחתי אותה מאף ספר או מאף מקום אחר.

dudi gun

New member
מאמין לך ../images/Emo13.gif

לא התכוונתי שזה ישמע כאילו לקחת קרדיט על משהו שלא שלך. פשוט אני חושב שראיתי את זה באחד מספריו ולפעמים כשאנחנו ממציאים משהו אנחנו יכולים בטעות לשכוח שראינו את הדבר הזה איפושהו ובגלל שאנחנו לא זוכרים מקור אז בטוחים שזו המצאה שלנו. לי למשל קרה שהלחנתי שיר אחד ובסוף התברר שהלחן היא של שיר אחר שאני מכיר(והייתי בטוח שזו הלחנה שלי
), ולקח לי זמן לקלוט שזה לא אני זה שהלחין את השיר. אבל אם את לא מכירה את שלמה אבס(
) אז אין סיכוי שזה מה שקרה. כל הכבוד על החידה

../images/Emo13.gif

האמת שקרה לי כמה פעמים דבר כזה, אבל בלי להשתחצן או משהו, קרה לי את זה מחידות תמונות שאני כבר עשיתי בעבר. יש לי אתר, ואני מדי שבוע עושה שם חידות תמונות (כבר איזה שנה וחצי) כך שלפעמים אני עושה חידת תמונה, ואז רגע לפני להעלתה לאתרי אני פתאום בפלאש בק נזכרת שעשיתי את אותה חידה בדיוק כבר לפני איזה שנה ומשהו, ושאני מדפדפת בדפים הישנים באתרי אני אכן מגלה זאת..... למי שמעונין: האתר שלי הוא: www.milki-fun.com ובאתר מצד ימין בקטגוריות מופיעה הקטגוריה: "דיגדוגי שכל", בכל יום מימים ראשון, שלישי, וחמישי, החל משעה 19:00 יש חידות תמונות חדשות שלי.

למעלה