חידה שהיא שלי!

sorokerr

New member
טוב החלק התחתון מוכר לי

חחח אבל לא מספיק שן שזקוקה לכתר !? לילד בתוך השורש קוראים טינטין חוץ מזה לא יודע

lupoN

New member
לדעתי../images/Emo27.gif

המילה הראשונה היא אולי מרטין (ואם הבנתי נכון, אז דווקא הייתי בוחרת להשתמש באפשרות הראשונה של החצי ולא של השורש) ו... נחשוב על ההמשך

lupoN

New member
שאלות קטנות

האם למה שנראה לי כמו סימני מורס אמורה להיות משמעות? (מעבר לעובדה שהם סימני מורס...) כי ככל שמצאתי אין התאמה מלאה לא לעברית ולא לאנגלית (או שמא זה מכוון, גם זה יכול להיות
) פשוט כדי להיות בטוחה - האם התיקון בעינו עומד ואכן סימן השורש הוא הנכון ולא החלוקה לשניים? מקווה שזה בסדר לשאול, ותודה.

lupoN

New member
תמיד עדיף רמז

האמת שחשבתי על שמות שמסתיימים ב - טין (אם בזה באמת מדובר...), אבל ההמשך לא התאים לי... דסטין, ג'סטין, קונסטנטין, קוונטין, קריסטין, אוגוסטין, אוסטין, ולנטין, פלורנטין, פוטין... וחשבתי גם על חברות הנעלה עם ס ו - ר כמו: אולסטאר, סורס, קרוקס, ספידו, ונס, סאוקוני, וסק, ניו באלאנס ו... לא הצלחתי לחבר ביחד...
משהו מזה עשוי לעזור כדי לקבל רמז?

המורס..

זה "הנעלה" כמו שאמרת... איך הנעלה בלטינית? (קשור גם לקיסרות..(זה היה רמז גדול)) דסטין, ג'סטין, קונסטנטין, קוונטין, קריסטין, אוגוסטין, אוסטין, ולנטין, פלורנטין, פוטין (השם שלך מתחבא פה) אחרי זה יש לך עוד שתי תמונות המרכיבות את שמו הפרטי של האיש.

הנעלה...

בלטינית זה אוגוסטוס.בתמונה מופיע טינטין. המילה היא אוגוסטין.התמונה עם השיניים רואים בה כתר. הסמל הוא סמלה הלאומי של צרפת.יצא: כתר צרפת או מלך צרפתי.... היו הרבה לואיים...אוגוסטין לואי.(קושי, לא הי לי מושג איך להכניס את זה..) בכל מקרה גם אני חושב שהחידה הזאת דפוקה קצת... אבל לפחות אולי למדנו משהו... לילה טוב! שבוע מצויין לכולם!

למעלה