חידה קלה

Ice machinE

New member
חידה קלה ../images/Emo163.gif

מצאו את הקשר בין Crowded House לבין מלך הפופ Michael Jackson.

greenzg

New member
אולי זה בגלל שלבית צפוף

היה אלבום בשם WOODFACE ולמייקל יש פרצוף תחת .............

Ice machinE

New member
בערך ../images/Emo163.gif

קשור בעקיפין. אבל זה לא חוכמה בלי האחים פין אין בית צפוף.

Ice machinE

New member
נסיון אחרון לפני התייאשות ../images/Emo163.gif

אני כבר ציפיתי שגריני יפתור את השאלה בלי לחשוב אבל כנראה שטעיתי... רמז: זה קשור לשיר.

turrican

New member
רגע אייסי

עכשיו התעוררתי. תן לי 10 דקות של חסד ואני אבליח משהו מהראש..

Ice machinE

New member
שום התחכמות ושום נעליים ../images/Emo163.gif

על Neil FInn שמעת? על Billie Jean שמעת? על זה שניל פין שר את בילי ג'ין שמעת? והנה לך הקשר
חג שמח ושנה טובה.

greenzg

New member
על ניל ברור ששמעתי

אבל בטח שלא ידעתי שהוא שר את בילי ג'ין! סלח לי אבל לא מצאתי כל סימוכין לכך ברשת (שאסור לי לפי אמנת ז'נווה להסתכל בה) לדעתי הוא שר את השיר אולי בהופעה הייתי שמח אם היית מביא סימוכין לטענותיך ועדיף יותר מאחד... לסיום - חידה יותר מידי קשה שאף אחד לא היה יודע לעולם

greenzg

New member
מזה בדיוק חששתי

אני מכיר את האתר החס\ביב הזה שמתמקד בקאברים בשבילי זאת לא אסמחתא שניל שר את בילי ג'ין א - יכול כל אחד להוסיף חידוש שכזה ב - זה יכול להיות סתם מהופעה חיה או הופעה טלוויזיונית ג - האם זה מופיע באלבום רשמי של מר פין? ד- בשבילי סימוכין זה שיופיע באתר הרשמי או באתר מהסוג של מומה הביצוע של האמן לשיר זה

Ice machinE

New member
אוקיי צודק ../images/Emo163.gif

הוא ביצע את השיר באחת מההופעות שלו אבל תודה שזה נחמד לדעת דברים כאלה. ובקשר לקושי החידה, תסלח לי אבל זה לא נופל מלזהות תמונה של להקה שחצי מהפורום לא מכיר (3 אנשים שכן מכירים לא אומר שזה רוב הפורום)

greenzg

New member
לדעתי

אני חושב מראש מה מעניין-מוזר-מחדש בחידה שאני נותן ברור שאני יכול תמונה של זמר/ת-להקה שאפילו שכניהם לא מזהים אני משתדל לתת להקות בעיקר של או יותר מלהיט אחד או שיש להם להיט ענק באייטיז. למשל - TALK TALK היא להקה גדולה באייטיז עם המון להיטים והרבה אלבומים אך למרות זאת קשה לזהותם (טוב שהיה להם שכל לשים על אלבומיהם תמונות יפות ולא את פרצופם) לפול ארדקסטל היה להיט ענק -19- אבל מעולם לא ראו אותו !! אותי אישית מאוד עניין לראות איך הוא נראה ולכן פירסמתי זאת כחידה והנחתי אותכם עם רמזים לכיוון הפתרון בדרך המייגעת לפיתרון נזרקו שמות של הרכבים שהעלו אצלי זכרונות חמים מקווה שהעברתי את כוונותי בדרך לחידה חדשה - תודה על תשומת הלב

למעלה