חידה קטנה מראה מי יודע מה הפרוש השם ג´טרו טול? סתם כי בא לי לדבר...
J JOE KALIBER New member 5/9/01 #1 חידה קטנה מראה מי יודע מה הפרוש השם ג´טרו טול? סתם כי בא לי לדבר...
U untitled New member 5/9/01 #2 אני לא זוכר בדיוק וגם לא חושב שיש ממש פירוש, אבל אני יודע שהם פשוט היו מחליפים כל הופעה גרועה שם להרכב, ובסוף במקרה הייתה הופעה שהיתה טובה ולכן השם נשאר או שלא
אני לא זוכר בדיוק וגם לא חושב שיש ממש פירוש, אבל אני יודע שהם פשוט היו מחליפים כל הופעה גרועה שם להרכב, ובסוף במקרה הייתה הופעה שהיתה טובה ולכן השם נשאר או שלא
J JOE KALIBER New member 5/9/01 #4 תנו לי להפתיע אותכם ג´טרו טול הוא בעל חווה בצפון אנגליה... והלהקה כשהם עוד היו צעירים ולא היו בוגרי אקדמיה למוזיקה התאמנו באסם שלו...
תנו לי להפתיע אותכם ג´טרו טול הוא בעל חווה בצפון אנגליה... והלהקה כשהם עוד היו צעירים ולא היו בוגרי אקדמיה למוזיקה התאמנו באסם שלו...
F Flash_Gordon New member 6/9/01 #5 הרשה לי להפתיע אותך: השם של ג´תרו טול מגיע משמו של ארגונום בריטי מהמאה ה 18 שהמציא את המכונה שחופרת גומות בשביל זרעים באדמה
הרשה לי להפתיע אותך: השם של ג´תרו טול מגיע משמו של ארגונום בריטי מהמאה ה 18 שהמציא את המכונה שחופרת גומות בשביל זרעים באדמה
J JOE KALIBER New member 6/9/01 #6 אני לא יגיד שאתה טועה כי.. בעיקרון זה משהו שסיפרו לי ולא ידעתי.. ומי שסיפר את זה לא אומר שטויות בדרך כלל בכל מקרה אני ינסה לבדוק את זה
אני לא יגיד שאתה טועה כי.. בעיקרון זה משהו שסיפרו לי ולא ידעתי.. ומי שסיפר את זה לא אומר שטויות בדרך כלל בכל מקרה אני ינסה לבדוק את זה
Y yonif New member 6/9/01 #7 פשוט כנס לאתר שלהם ותראה שזאת התשובה. ג´טרו טול היה חקלאי מהמאה ה18 שהמציא מכונת זריעה כלשהי.