חידה עם פרס

• פותח הנושא JDOE
  • פורסם בתאריך

JDOE

New member
חידה עם פרס ../images/Emo35.gif

אתם יכולים לפענח את הטקסט הבא? jgivje mee ztteouar qeen הפותר נכונה יקבל שקל חדש לגמרי מצוחצח אפילו

JDOE

New member
../images/Emo128.gif

אין שום הגיון במשפט הזה מדובר פה על שיטת הצפנה יחודית להעיף אותיות ולהוסיף כדי לקבל תשובה לא יעזרו

shaishoo

New member
לפחות בהתחלה אני בטוח

זה יותר מידי בולט לעין give me ...

snogal

New member
שום שיטת הצפנה

לא ניתנת לפתרון עם 4 מילים מוצפנות. ניתן ל"אלץ" יותר מפתרון אחד סביר.

JDOE

New member
אם תביא לי פתרון

עם שיטה מסויימת אז מבחינתי הוא מתקבל ושאני אומר שיטה אני לא מתכוון שתוסיף אותיות איפה שבא לך כדי שתתקבל מילה

snogal

New member
אתה קורא מדי פעם מסרים פרטיים?

ופיצוח הקוד במקרה הזה, כמו כל פיצוח קוד, הוא עבודה שחורה מאד. (בלי שום עניין גזעני). כבר יותר קל לבחור משפט עם מספר זהה של מילים ומספר זהה של אותיות ולהרכיב משם מ"עין נוסחה" מתאימה.

JDOE

New member
עכשיו קראתי

לדעתי אני פשוט אשים עוד כמה משפטים ברגע שאני אוכל ואת הפירוש ורק שתגיעו לשיטה שזה קשה בפני עצמו

שאלה

אם אסור להוסיף/להחסיר אותיות אז מותר לשנות את מיקומם? או שאני צריך למצוא היגיון כולשהו במשפט?

JDOE

New member
תשובה

אתה צריך לפענח את הטקסט בשיטה מסויימת מותר להוסיף ולהחסיר אבל לא כדי להגיע למלים שאתה רוצה להגיע יכול להיות שאפשר לפתור את זה לא בשיטה שלי אני אוסיף מאוחר יותר עוד משפטים שתהיה לי גישה להצפנה

יכולה להיות שיטת הצפנה מונואלפבתית?

*זו יכולה להיות שיטת הצפנה מונואלפבתית...? (כי אין לי כוח לעשות טבלת תדירויות... חחחחח...)

JDOE

New member
../images/Emo35.gif הפתרון רק תנו הסבר

שזה קשה בפני עצמו אבל בכל זאת אין פרס (גם ככה התכוונתי לגבות עשרה שקלים דמי משלוח) jgivje mee ztteouar = give me your pen i waanetj jgoojd = i want food waelejbomee = welcome eneoujgtla ite eneoujgtla = enough is enough tjtlae enejd = the end זה מספיק לדעתי

JDOE

New member
../images/Emo70.gif תיקון

jgivje mee ztteouar qeen = give me your pen ולא מה שהיה רשום שם שכחתי מילה פשוט

למעלה