חידה עם בקשה

מצב
הנושא נעול.
חידה עם בקשה

חידה עם בקשה
למשאית הזו יש סיפור, אבל בלי קשר, לצרכי נוסטלגיה, כשהיינו צעירים נסענו לטיולים ב-"משאיות עם סולמות", יש למישהו תמונה יפה של משאית כזו? שלשום במקום בו צילמנו את הקטר והאוטובוס על אחד הלוחות היתה משאית בדיוק כמו שזכור לי מצעירותי (וזה היה מזמן.....) אבל צילום לא טוב וחלקי.

יוקנעם../images/Emo99.gif

חידה עם בקשה
למשאית הזו יש סיפור, אבל בלי קשר, לצרכי נוסטלגיה, כשהיינו צעירים נסענו לטיולים ב-"משאיות עם סולמות", יש למישהו תמונה יפה של משאית כזו? שלשום במקום בו צילמנו את הקטר והאוטובוס על אחד הלוחות היתה משאית בדיוק כמו שזכור לי מצעירותי (וזה היה מזמן.....) אבל צילום לא טוב וחלקי.
יוקנעם

צביקוש23

New member
אבא שלי הדריך בכאלה משאיות..

חידה עם בקשה
אבא שלי סיפר לי שבצעירותו הדריך טיולים על משאיות עם כיסאות או סולמות או משהו כזה.....

לא היו כסאות

אבא שלי סיפר לי שבצעירותו הדריך טיולים על משאיות עם כיסאות או סולמות או משהו כזה.....
לא היו כסאות
היו ספסלים לאורך שניים משני צדי המשאית ושניים באמצע גב אל גב. להרבה טיולים נסעתי כך.
מיזוג אויר? מה זה?

נכון, המשאית במכלאת הכבשים יקנעם

לא היו כסאות
היו ספסלים לאורך שניים משני צדי המשאית ושניים באמצע גב אל גב. להרבה טיולים נסעתי כך.
מיזוג אויר? מה זה?
נכון, המשאית במכלאת הכבשים יקנעם
בזמנו עוד היתה לה לוחית זיהוי והבעלים סיפר אפילו שהביא אותה משכם בנהיגה לפני כעשר שנים. בבדיקת ההיסטוריה שלה מסתבר שהיתה בבעלות ישראלית, וזו המשאית שהיתה בסרט "יהודית" עם סופיה לורן 1966 צולם כמובן בארץ (סיפור על עולה חדשה בלתי ליגאלית שמחפשת את הנאצי שרצח את הוריה . אגב, "משאית סולמות" פירושו של משאית שסביב יש קירות נמוכים בארגז ואילו ההגבהה היא מאמצעות קרשים עם רווחים, משהו דומה למשאית שבני הציג בתמונה של החברה האמריקאית, רק שאצלנו אלו היו משאיות קלות של פורד או דודג', ומאוד הייתי מעוניין בתמונה כזו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה