חידה על עצמי... מה פירוש השם שלי (שאותו פתחתי במיוחד רק בשביל הפורום הזה... ז"א שיש גם קשר לפורום)
G griphus New member 11/11/02 #1 חידה על עצמי... מה פירוש השם שלי (שאותו פתחתי במיוחד רק בשביל הפורום הזה... ז"א שיש גם קשר לפורום)
S swirrrly New member 11/11/02 #5 חחח יו גו בוי ../images/Emo45.gif ../images/Emo118.gif יש לנו אותו קו מחשבה..
G griphus New member 11/11/02 #8 ../images/Emo128.gif אמרתי שזה קשור לפורום הזה... אתם רואים קשר בין השם ערןפיוד לבין פורום חידות מממ... לא
../images/Emo128.gif אמרתי שזה קשור לפורום הזה... אתם רואים קשר בין השם ערןפיוד לבין פורום חידות מממ... לא
S swirrrly New member 11/11/02 #9 אההההה נראה לי שאני יודעת... ../images/Emo118.gif זה קשור למספר הפורום בטח..
ש שועל האש New member 11/11/02 #14 יש את .................... יש אריה כזה עם כנפיים של נשר אתה מדבר על זה
ש שועל האש New member 11/11/02 #15 יש את .................... יש אריה כזה עם כנפיים של נשר אתה מדבר על זה
Y Yotam_ New member 11/11/02 #13 גם אני חשבתי ככה שזה קשור למפלצת שחדה את החידה ב"אדיפוס המלך" אבל זה היה הספינקס לא? החידה היתה: "איזה חיה הולכת בבוקר על 4, בצהרים על 2 ובערב על 3"?
גם אני חשבתי ככה שזה קשור למפלצת שחדה את החידה ב"אדיפוס המלך" אבל זה היה הספינקס לא? החידה היתה: "איזה חיה הולכת בבוקר על 4, בצהרים על 2 ובערב על 3"?
S shyoni55 New member 11/11/02 #17 אם אתה באמת מצפה לתשובה אז זה אדם... בראשית ימיו הוא זוחל, לאחר מכן הוא הולך על רגליו ולקראת סוף חייו הוא נזקק למקל הליכה
אם אתה באמת מצפה לתשובה אז זה אדם... בראשית ימיו הוא זוחל, לאחר מכן הוא הולך על רגליו ולקראת סוף חייו הוא נזקק למקל הליכה
Y Yotam_ New member 11/11/02 #20 ../images/Emo13.gif Result of search for "griphus": griphus 1. enigma, puzzle, riddle