לא מכיר, לא יודע.(בלי לרמות בגוגל, או צאט. ראיתי אתמול באיזו שטות טלוויזיונית שמדברים על AI - almost intelligent )
איזו יצירה, ויסלח לי כבוד הסופר, הלגמרי מעפנה, נפתחת במילים:
No eggs! No eggs
מה שמתאר את המצב הלגמרי מעפן בחנויות שבסביבתי הקרובה.
מה קרה בדיוק? פסח רק בעוד חודש
כמובן שהלכתי לבדוק בגוגל. לא היה לי מושג. אני אוהבת חידות ספרותיות למרות שקוראת הרבה פחות. קוראת בעיקר כדי להירדם טוב. ממילא לא ממש אזכור מה קראתי בפרקים הקודמים.(בלי לרמות בגוגל, או צאט. ראיתי אתמול באיזו שטות טלוויזיונית שמדברים על AI - almost intelligent )
No eggs! No eggs
גם אני כמובן בררתי. ראשית עם ג'יפי - קיבלתי תשובה ונזיפה מג'יפי שהוא לא מתוכנת לתת תשובות כאלה, אז העתק'תי את התשובה נהקצרצרה ל-גוגל, קיבלתי את אותה תשובה - ג'ורג' ברנרד שאו "ז'אן ד'ארק".(בלי לרמות בגוגל, או צאט. ראיתי אתמול באיזו שטות טלוויזיונית שמדברים על AI - almost intelligent )
No eggs! No eggs
העייפות תהרוג אותנו.התכוונתי לחכות עד מוצש, אבל אני רואה שהמתח הורג אותכם
התשובה:
הפתיח של המחזה saint joan של ברנרד שאו. למדנו את המחזה בשיעור אנגלית, בכתה יא או יב, אולי זה היה לבגרות. הבנים בכתה מאד התלהבו והיו רצים הלוך חזור בכתה וצורחים no eggs no eggs בקול סופראני דקיק. אני לא בטוחה שאני זו ששאלתי (יש לי אחים ) אבל הם היו צריכים להסביר את הבדיחה.
ROBERT. No eggs! No eggs!! Thousand thunders, man, what do you mean by no eggs
STEWARD. Sir: it is not my fault. It is the act of God.
ROBERT. Blasphemy. You tell me there are no eggs; and you blame your Maker for it.
STEWARD. Sir: what can I do? I cannot lay eggs.
ROBERT [sarcastic] Ha! You jest about it.
STEWARD. No, sir, God knows. We all have to go without eggs just as you have, sir. The hens will not lay?
מת' מקטרת ?העייפות תהרוג אותנו.
9 אזעקות מיום שישי בערב, מתוכן 3 מחצות עד 6 בבוקר.
אבל, הי, הצלחנו לישון 3 שעות בערך.
לא מכירה את המחזה. נזכרתי שקראנו את The Last Leaf אבל לא על מה מסופר. אז בדקתי, שהסקרנות לא תהרוג אותי
יופי, נישמה, המשך להתגרות בפריפרייאליים ורק תקווה שלא כֻל מתגרה בִיגִ'י יוֹמׂו (או איך שאומרים זאת), או לילו.מת' מקטרת ?
אצלנו היו ביממה האחרונה 2 התרעות ורק אזעקה אחת וגם זו בזכות הלבנונים, האיראנים לא שמים עלינו.
ממשיכים לדפוק את הפריפריה.
הקדמתי אותך. בשל נימוס אינטרנטי הסתרתי את התשובות הנכונות.התכוונתי לחכות עד מוצש, אבל אני רואה שהמתח הורג אותכם
התשובה:
הפתיח של המחזה saint joan של ברנרד שאו. למדנו את המחזה בשיעור אנגלית, בכתה יא או יב, אולי זה היה לבגרות. הבנים בכתה מאד התלהבו והיו רצים הלוך חזור בכתה וצורחים no eggs no eggs בקול סופראני דקיק. אני לא בטוחה שאני זו ששאלתי (יש לי אחים ) אבל הם היו צריכים להסביר את הבדיחה.
ROBERT. No eggs! No eggs!! Thousand thunders, man, what do you mean by no eggs
STEWARD. Sir: it is not my fault. It is the act of God.
ROBERT. Blasphemy. You tell me there are no eggs; and you blame your Maker for it.
STEWARD. Sir: what can I do? I cannot lay eggs.
ROBERT [sarcastic] Ha! You jest about it.
STEWARD. No, sir, God knows. We all have to go without eggs just as you have, sir. The hens will not lay?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.