חידה! נראה אותכם..

angiland

New member
חידה! נראה אותכם..

רוצח אחד נכנס לבית וצועק "תרים ידיים" כשהבנאדם הרים ידיים הוא ירה בו... לאחר מכן הוא שם את הנשק ביד של הנרצח... בלש שבא לבדוק את מקרה המוות ראה את הגופה וישר אמר "זה רצחח!!!" איך הוא ידע? {אפחד לא ראה,לא שמע, לא הריח ולא כלום-אין שום סימן לרצח אז לא להתחכם....}

בבא1

New member
ננסה

כי אם הבן אדם פגע בעצמו אז האקדח לא אמור להשאר ביד שלו אלא לעוף כי היד נרפת?

just a guy11

New member
../images/Emo62.gif

כי הידיים של הנרצח היו מעל ראשו. אם היה מתאבד - לא הגיוני שידיו יהיו רחוקות מגופו..

FuryUri

New member
יש לי גם תשובה בנוסף למה שאמרו :p

הוא ירה בו עם shotgun או רובה ארוך מסוג אחר... אף בן-אדם לא יכול לירות בעצמו עם רובה כזה מכיוון שהוא ארוך מהידיים :p

slallum

New member
יכול להיות גם

שהאיש הוא ימני והרוצח שם את הנשק ביד שמאל..

angiland

New member
לצערי לא נכון

החוקר אמר שזה רצח איך שהוא ראה את הגופה.. הוא לא יכול לדעת איזה יד חזקה אצל הנרצח.

כי הוא רצח אותו? ../images/Emo3.gif

את כל הפרטים האלה של מה קרה הוא אמר או שאתה בעצם נותן?

djdror

New member
../images/Emo62.gif

מכיוון שהוא ירה בו כאשר הוא הרים את ידיו אז הגוף של הנרצח והחולצה שלו היו מתוחים, וסימן הכניסה של הכדור לגוף שונה כאשר אדם מתאבד ויורה בעצמו ואז הגוף רפוי יותר ולא מתוח.

just a guy11

New member
נו מה?

נהיינו מז"פ? מכון פתלוגי? מה הכיוון של התשובה בכלל? לא נראה לי שצריכים להיות מז"פים בשביל לדעת את התשובה

BLINK1823

New member
מכיר את זה...וגםdjdror פתר את החידה

אז אני אתן כאן עוד אחת גם ברצח... איש אחד נכנס למשטרה ומספר לחוקר:"אתמול בשעות אחר-הצהריים טילתי לי ביער ופתאו ראיתי שקית שבתוכה מונחת גופה ולידה כפפות של אוניל כובע של נייק וספר שבין עמודים 32 ל33 הייתה מונחת סכין מגואלת בדם." לאחר כמה זמן החוקר פנה לאיש וקבע חד משמעית :"אתה הוא הרוצח!". איך ידע זאת החוקר?

למעלה