חידה משולבת

חידה משולבת

ולהלן חידה הקשורה גם למילים וגם לצעדים בכדי שכולם יהיו מרוצים. מובאה: "לזורעים דמעה בעין/ לקוצרים רק רן./ ישמחו פי שבעתיים/האוספים אסיף אחרון." מי המלחין ,מי חיבר את המלל ומי חיבר את הריקוד,ומה סוג הריקוד. שהנה חלק קטן ממנו: 1-3 צעדת קפיצה החל בימ.; וניתור על שמ.תוך פניה ימינה עכש. 4-5 שני צעדי ריצה לפנים נכש. החל בימ. 6-8 כמו 1-3 תוך פניה שמאלה. 9-10 שתי צעדות צימודלאחור נכש. במהירות כפולה החל בימ. 11-20 כמו 1-10.

חידה יפה !

שם השיר והריקוד : זמר איכרים / גרן גרעינים הריקוד נוצר בשנת 1956 על ידי תמר אליגור. גרן גרן גרעינים / תם גדיש ודיש שעורה חטה דגנים / פרי עמל ידיים. לזורעים דמעה בעין / לקוצרים רק רון רק רון ישמחו פי שבעתיים / האוספים אסיף אחרון. הו הו רוח, מץ נדף / טוחנות ריחיים. לגברים נשים וטף / לחם חם בבית. לזורעים דמעה בעין...... מירי.

מירי יקירתי

כמו שאת היית עונה לי : תשובה חלקית אבל נכונה. האם שכחת את התמלילן? ואיזה סוג ריקוד הוא זה? האם ידוע לך גם איזה חלק מהריקוד רשמתי? עם הרבה הערכה

תוספת קרדיט חשובה

המילים לשיר "זמר איכרים" : מיכאל קשטן. הלחן : גיל אלדמע. הריקוד כאמור מסוג מעגל של תמר אליגור משנת 1956. ופרגון לירון : ניתן לראות את הריקוד בקלטת 18 מסידרת "רוקדים". מירי.

תיקון קל

ריקוד שורות!(כמו הדבקות)
והפרס הוא: שעורה חיטה וגם דגנים!!!. הכל מוצרים מאוד בריאים.

לפי מה שאני זוכרת......

רישום הצעדים שציינת הוא תחילת החלק השני של הבית. לא שזכרתי - פשוט הלכתי לצפות בוידאו. ולגבי הפרס נא להעביר לי כל מוצר בשקית נפרדת. ורצוי בדואר רשום. מירי.

נכון מאוד!

תחילת חלק ב´ של הריקוד. כמה טוב שיש את הקלטות של ירון! ראה ירון אני עושה לך פירסום! ולגבי הפרס- יבוצע מיד. אין בסימנים ממוצרים אלה, לכן הרשי לי להגיש לך

למעלה