חידה מס' 4

חידה מס' 4

ובכן אחרי החידה הקשה-משהו שנחתה על ראשכם, חידה קלה יחסית הפעם. שלושה שירים מסתתרים, נא גלו מה הם: כתב-החידה: לא ידעתי איך קוראים לה אבל יום יבוא, ניפגש בארץ אחרת. הפרס לפותר נכונה: הדיסק "לעיניך הכחולות" למשך 5 שעות. בהצלחה.

ובכן

איך קוראים לאהבה שלי כבר היה בחידות הקודמות, אז לא. אבל ממה שנשאר - בשיר אחד צדקת. נותר לך לזהות עוד שניים (ולחשוב גם מהו השיר שצדקת בו).

אההמממ...

אני מסופק בין עיניים שלי למכתב מארץ חדשה ואני מעדיף לוותר על "איך קוראים לאהבה שלי"... אולי בעצם הפוך? לא יודע בכל מקרה אפשר להבין ככה אבל אין לי מושג למה אתה אישית התכוונת אבל אנסה את כוחי כעת בחידה: 3 שירים רמוזים במשפט הבא: האם תתני לחופש לתת לך קצב? בהצלחה!

יפה מאד!

השניים האחרים הם: אלקו ו- הצל שלי.... כל הכבוד לך! כפרס אני מזמין אותך לדבר איתי ... חחחחח ביייי

נו נו

יש הבדל בין "אני לא יודע" ל"אנל'ואודע"... זה כמו אנל'אודע אם את יודת... לאהוב אותי.... יאללה חבר'ה היה נחמד לילה טוב להתראות ד"ש חמה לרומיאו האחת

כל פעם שאומרים

ואם אתה רוצה נימוק אז...את החיוך ועוד דבר מה שאיך קוראים לו לא ידעתייייייייייייי

gadoso

New member
ידעתי ידעתי!!

ידעתי שאחרי שטעיתי בחידה הקודמת ואמרתי "כל פעם שאומרים" אתה תיתן אותה בחידה הזאת.... אם רק הייתה מביא את זה בשעה נורמלית הייתי עונה עלז ה ועל עיניים שלי(לגבי רדיו רמאללה אני לא בטוח) בן חור,פפעם הבאה תתאם איתי שאתה מעלה לכאן חידה!:) סופ"ש נעים לכוללללללללללללללללללללם "יום שישי את יודעת,יש בעיר מסיבה נשארים כל הלילה,עד הבוקר הבאאא"

למעלה