חידה מס' 23:

חידה מס' 23:

והפעם - שינוי: בחידה זו מסתתרים 7 שמות מנעימותיו המדהימות של פוליקר. עליכם לגלות את שמות הנעימות. באתי לשולחן בריקוד של לילה עד שבא הבוקר, חלום מוזר.

shay poli

New member
או קי

אני מזהה פה את חלום יעקב,שולחן לשתיים,הם רקדו יחפים אולי? לילה טוב,אהבה,אולי? זה מה שאני מוצא בינתיים, משהו מזה נכון?

shay poli

New member
באתי=שום דבר אינו בא

נשאר לי רק המוזר הזה,באמת מוזר!

shay poli

New member
אופס,איזו פדיחה,

לרגע שכחתי ששום דבר אינו בה זו בכלל לא נעימה. זה הכל בגלל שהייתי לחוץ למצוא את השניים הנותרים! בוש והיכלם לי!

shay poli

New member
אם שני המילים שנותרו הם לילה ובוקר

אז אם אני לא טועה בילד שבך יש נעימה שנקראת הנה בא הלילה ובדיסק השני הנה בא הבוקר לא? לאלו הכוונה? או שהמילה השניה היא באתי?

שתי המילים קודם כול

ו... אתה צודק!!! החידה פוצחה!!! כל הכבוד, שי! והפתרון במלואו: 1. לילה טוב אהבה 2. שולחן לשניים 3. הם רקדו יחפים 4. להיות שם 5. חלום יעקב 6. הנה בא הלילה 7. הנה בא הבוקר. בקרוב, יום אחד, מאוחר אולי מוקדם - תופיע חידה נוספת כי אלה החיים כמו שהם.

shay poli

New member
אוווף

שאני אומר שתיים אתה מתקן לשניים ושאני אומר שניים אתה מתקן לשתיים מה נסגר איתך? אני דורש שיעור פרטי!,בהזדמנות,שאני אהייה במסנגר! אה כן ונתראה מחר ! אני סופר את השעות והדקות!וגם את השניות!

ספי סול

New member
הנה בא הבוקר....

והיום יום הולדת לרינה היקרה! שמתקשרים אלייך גברת תעני בבקשה!!!!!!! יש לך כמה הודעות ממני תגיבי מזל טוב נשממממממה!!!!!!!

מזל טוב, רינוש

כשמתקשרים אלייך תעני (בגלל זה לא ענתה - כי אמרתי "שמתקשרים אלייך" במקום "כשמתקשרים אלייך", אז לא הבינה). מזל טוב ענק!!!

shay poli

New member
יום הולדת?

מזל טוב ,מזל טוב ,מזל טוב! אז גם את מזל דגים?

למעלה