כן
N Noa ה מ ק ו ר י ת New member 2/4/06 #149 אוררטלווש!!!! דחוףףף שלחת לי מסר אבל אני לא יכולה לענות במסרים יש לך איסי או משו ?
א אוהד באר שבע בנשמה New member 2/4/06 #44 טוב בכל זאת אני לא מעוניין בזה הרמז: מי שיודע כדורגל יבין את הרמז הזה טוב. תסתכלו על השם כינו שלי טוב והתשובה לזה נמצאת שם. בצלחה לכולם תסיפרו לי חוויות
טוב בכל זאת אני לא מעוניין בזה הרמז: מי שיודע כדורגל יבין את הרמז הזה טוב. תסתכלו על השם כינו שלי טוב והתשובה לזה נמצאת שם. בצלחה לכולם תסיפרו לי חוויות
M May Love Beli New member 2/4/06 #51 ידעתייייי~!!~ אז אני יודעת ת'תשובה! אבל איפה אני מוצאת את הקלף?
S shminia com New member 2/4/06 #57 ידעתי שהז מכדורגל וחיפשתי בכל הפורומים: כדורגל, מכי ת"א, הפועל ת"א, ביתר י-ם, וכל הפורומים שיש ואין שם כלום!!!
ידעתי שהז מכדורגל וחיפשתי בכל הפורומים: כדורגל, מכי ת"א, הפועל ת"א, ביתר י-ם, וכל הפורומים שיש ואין שם כלום!!!
O o r t a l13 New member 2/4/06 #66 תודה רבה!!! חיפשתי הכל על כדורגל אבל לא היה את זה.. אבל עכשיו מצאתי את איה ואדם
ה הגולש באינטרנט New member 2/4/06 #106 האווירון=אלון מזרחי ../images/Emo185.gif אלון מזרחי=תוכנית באגו,אגו=אתר בתפוז,אתר בתפוז=כנראה שזה לא שם כי אני לא מוצא..
האווירון=אלון מזרחי ../images/Emo185.gif אלון מזרחי=תוכנית באגו,אגו=אתר בתפוז,אתר בתפוז=כנראה שזה לא שם כי אני לא מוצא..
ב בJדJה New member 2/4/06 #107 גם אני חשבתי על זה אבל שנכנסתי לפורום של אגו זה מיועד לגדולים עם תכנים לא לילדים אז נראה לך שתפוז יעשה את זה שם?P: וחוץ מזה יש לך תתשובה כבר
גם אני חשבתי על זה אבל שנכנסתי לפורום של אגו זה מיועד לגדולים עם תכנים לא לילדים אז נראה לך שתפוז יעשה את זה שם?P: וחוץ מזה יש לך תתשובה כבר
S shminia com New member 2/4/06 #19 עכשיו הבנתי על מה דיברתם -זה לא פיי פייר!! יש כל הזמן מסך שחור כזה עם סמיילים של הפורום (אייקונים) ואי אפשר להכנס לחלק מהפורומים!! זה לא פייר!!
עכשיו הבנתי על מה דיברתם -זה לא פיי פייר!! יש כל הזמן מסך שחור כזה עם סמיילים של הפורום (אייקונים) ואי אפשר להכנס לחלק מהפורומים!! זה לא פייר!!
M May Love Beli New member 2/4/06 #20 יוו 1 מעצבן אותייייי למה כולם מוצאים ואני לא?! מישהו יוכל לעזור לי במסר או משוו?!