חידה מסוג אחר: באיזו נעימה של פוליקר יש אפקטים של תנועה בכביש?
ו והילדים באים והילדים New member 28/3/07 #1 חידה מסוג אחר: באיזו נעימה של פוליקר יש אפקטים של תנועה בכביש?
י יהורמי New member 28/3/07 #2 ב"מעל הגשר" באלבום "הילד שבך" ליום ההולדת קנו לי את הדיסק, אבל כמובן כבר יש לי אותו אז הוא הוחלף לדיסק הופעה משותפת של ג'וני קאש ווילי נלסון, מי שאוהב קאנטרי יאהב את הדיסק הזה אני בן 23 באופן רשמי מזה יומיים... אחחח הזקנה הזקנה שיהיה יום טוב איתמר.
ב"מעל הגשר" באלבום "הילד שבך" ליום ההולדת קנו לי את הדיסק, אבל כמובן כבר יש לי אותו אז הוא הוחלף לדיסק הופעה משותפת של ג'וני קאש ווילי נלסון, מי שאוהב קאנטרי יאהב את הדיסק הזה אני בן 23 באופן רשמי מזה יומיים... אחחח הזקנה הזקנה שיהיה יום טוב איתמר.
י יהורמי New member 28/3/07 #4 תודה, אבל אני בהכחשה ../images/Emo13.gif למרות שיום ההולדת היה ממש נחמד, יצאתי עם חברים , שמעתי הרבה מוזיקה והכי חשוב, העברתי ערב שלם בלי לעשות שיעורי בית!!! מזל שחופשת הסמסטר השניה מתקרבת...
תודה, אבל אני בהכחשה ../images/Emo13.gif למרות שיום ההולדת היה ממש נחמד, יצאתי עם חברים , שמעתי הרבה מוזיקה והכי חשוב, העברתי ערב שלם בלי לעשות שיעורי בית!!! מזל שחופשת הסמסטר השניה מתקרבת...
ו והילדים באים והילדים New member 28/3/07 #5 אתה בהכחשה? אתה? אז מה אני אגיד? קשיש בן 31... כשמלאו לי 30 הרגשתי ש...די, כבר לא 20 ו... אלא מעכשיו זה שלושים ו..., כבר ממש לא ילד. אבל אתה - ילד! מה אני אגיד? קשיש בן 31 שעוד לא ראה עולם וַעדיין מרגיש כמו בן 20 ונראה כמו בן 17?
אתה בהכחשה? אתה? אז מה אני אגיד? קשיש בן 31... כשמלאו לי 30 הרגשתי ש...די, כבר לא 20 ו... אלא מעכשיו זה שלושים ו..., כבר ממש לא ילד. אבל אתה - ילד! מה אני אגיד? קשיש בן 31 שעוד לא ראה עולם וַעדיין מרגיש כמו בן 20 ונראה כמו בן 17?
י יהורמי New member 28/3/07 #6 פשוט מאוד, תעשה כמו שאר העולם ו... 1. כששואלים אותך בן כמה אתה תגיד "כמה אתה נותן לי?" 2. תגיד שאתה בן 20, גם כשתהיה בן 89
פשוט מאוד, תעשה כמו שאר העולם ו... 1. כששואלים אותך בן כמה אתה תגיד "כמה אתה נותן לי?" 2. תגיד שאתה בן 20, גם כשתהיה בן 89