חידה מיוחדת

shadow2097

New member
חידה מיוחדת

סתם נו, חידה רגילה... (סיפור דמיוני) פרקר ושארפ הולכים לחנות חולצות פרקר אומר למוכר: אני מידה 40 ,ושארפ אומר למוכר : אני מידה 50 אז פרקר אומר לשארפ: המידה שלי גדולה יותר משלך. איך זה יכול להיות?

Gazzy

New member
../images/Emo62.gif

1. אחד מהם במידות אירופאיות ואחד במידת ישראליות? 2. אולי כל אחד מדבר על מידה של פריט לבוש אחר.

izik79

New member
תיקון קטן...

אירופאי וישראלי זה אותו דבר לדעתי.. אירופאי/ישראלי שונה מאמריקאי

n u t

New member
למה לא רמז?

ביקשו אותו... אם תמשיך להקפיץ זה לאו דווקא יגרום לאנשים לתת יותר תשובות... רמז לעומת זאת יכול לעזור...

shadow2097

New member
בגלל ש

אין לי רעיון לרמז שלא יגלה יותר מדי על החידה... אני יכול להגיד שהשמות לא קשורים, סתם חשבתי על שמות וגם שאני כתבתי את החידה.. אפשר להוציא מזה איזה רמז, אבל אני לא רוצה להרוס את הכל...

shadow2097

New member
בעצם את צודקת, ---רמז---

תחשבו על הפניה שלהם למוכר, ושימו את עצמכם במקומם

michaeler

New member
../images/Emo62.gif

אולי פארקר ושארפ הופיעו בתיאטרון בובות, כששם יש המון בובות נקבות שהחליטו לקרוא להן "מידה", יש כמט 100 בובות כאלה ולכל בובה במקום להמציא שם הביאו מספר, אז פארקר ושארפ באמצע המופע באו לחנות חולצות ואמרו איך קוראים לכל אחת מהמידות שלהן, ובשקט בשקט פרקר לחש לשארפ שהמידה שלו גדולה יותר כי כנראה היא הייתה בובה עם מימדים גדולים יותר ממידה 50.

slallum

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זונע

New member
אממ

אולי הם באמת אמרו את המידות של החולצות, אבל כשפארקר אמר לשארפ שהמידה שלו גדולה יותר, הוא התכוון לפריט לבוש אחר.

shetrom

New member
אולי

למוכר גם קוראים פרקר והוא מידה 60? ואז המידה שלו יותר גדולה משל שארפ

lior02010201

New member
../images/Emo62.gif שטוטית

אולי שארפ או פרקר טעו כשהם אמרו את המידות שלהם למוכר ופרקר רמז את זה לשארפ

למעלה