חידה מוסיקלית

LEATHER REBEL

New member
חידה מוסיקלית

מיהו הכוכב המצולם כאן בצעירותו? רמז: זה לא יהודה לוי... זה אחד שקצת הרבה יותר מפורסם ממנו.

lupoN

New member
לגמרי ניחוש

במיוחד הגבות והפה מזכירים את לאונרד ברנשטיין התסרוקת... שונה מזו המאוחרת...

LEATHER REBEL

New member
../images/Emo128.gif

האיש בתמונה מת בגיל צעיר יחסית... ועדיין הוא הרבה יותר מפורסם מיהודה לוי.

מעולם לא יחסתי חשיבות

ללאום של מישהו, ככה שאין לי מושג

LEATHER REBEL

New member
ובכל זאת

גם אני לא מייחס כל חשיבות ללאום, אבל כשזה בא כחלק מהגדרות לחידה כדאי בכל זאת לתת על כך את הדעת. במקרה שלנו זה הוסף רק כתגובה לתשובה שגויה, אבל זה עדיין יכול לעזור המון.

LEATHER REBEL

New member
אם עד מחר זה לא נפתר...

אביא את התשובה + קישור לקליפים בהם רואים אותו מבצע כמה מלהיטיו הגדולים.

FuryUri

New member
מזכיר טיפה

בס"ד. את סיד בארט, אבל לא נראה לי שזה הוא... המממפ.... אולי כן הוא?

LEATHER REBEL

New member
../images/Emo128.gif

בתגובה לאחת התשובות השגויות למעלה, נאמר שהמצולם הוא יהודי. אי לכך, כמה שהוא לא יהיה דומה לסיד בארט, זה לא יכול להיות הוא.

LEATHER REBEL

New member
../images/Emo128.gif

באחת התגובות לתשובות השגויות שכבר ניתנו, נאמר שהמצולם מת בגיל צעיר. בוב דילן מת? חוששני שאפילו -הוא- לא שמע על זה.

lupoN

New member
אין לי מושג...

אילו הייתי מאמינה שהוא סידר את הגבות בבגרותו אפשר היה לנחש שזה מייק ברנט... ניחוש נוסף יכול היה להיות אלביס פרסלי (שיהדותו נתונה לויכוחים), אבל הוא לא דומה ממש. יהודי נוסף שמת צעיר יחסית היה ג'ורג' גרשווין, אבל גם כאן קשה לי למצוא דימיון, ומעבר לכך לא הייתי קוראת לו "כוכב" (וגם לא לברנשטיין, על אף שזה היה ניחושי הקודם...), כך שכנראה אין כוונתך לאף אחד מאלה. אם כך, לצערי, ניסיתי ולא הצלחתי. שאלה לי: למה בחרת דווקא להשוות ליהודה לוי, יש בכך כדי לרמוז לנו משהו? האם מדובר במישהו מאד מפורסם שכולנו מכירים את שמו?

LEATHER REBEL

New member
אז ככה:

לא השוויתי ליהודה לוי, פשוט, יש כאלה שמצאו דמיון, ולכן הבאתי אותה בעקיצה. בשאלה לגבי כמה האיש מוכר... בואו נאמר שהיו לו המון להיטים מסביב לעולם וגם בישראל, מליוני מעריצים ומעריצות, ובבית אלמנתו וגם בבית גרושתו יש המון תקליטי זהב ופלטינה על הקיר... כך שבין אם נרצה בכך ובין אם לא, הוא מפורסם. מצד שני... מסתבר שעדיין יש כאלה שלא שמעו עליו... אבל -אם הם בגיל 35 ומעלה- אז כנראה שהם מעולם לא שמעו רדיו ולא ראו טלויזיה ולא קראו עתונים. החרדים, מן הסתם, פטורים מלענות על החידה. תקליטיו (בדיסקים, מן הסתם) ממשיכים להימכר עד עצם היום הזה. אם החידה לא תיפתר עד מחר, אביא לינק בו אפשר לצפות באחד מלהיטיו הגדולים.

LEATHER REBEL

New member
../images/Emo128.gif

הבט בתשובות שנתתי לנסיונות הקודמים. פול סיימון מת? חוששני שאפילו -הוא- לא שמע על זה.

למעלה