חידה: מה בלעתי?

tamirzak1

New member
לפי התמונה הראשונה חשבתי

שהוא בשבי. א. אם פגעתי במישהו על כך שחשבתי שהוא בשבי,אז סליחה מראש. ב. שמחתי לראות את שאר התמונות,כולל את השחרור,בתקווה שיגיע לשיבה טובה. פשוט לפי התמונה הראשונה הוא נראה כאילו הוא כלוא בחדר.שאר התמונות,שעדיין לא היו,מספרות את כל הסיפור. ושאלה : האם זה אוגר אחד? לפי התמונה זה נראה קצת גדול. תמיר.

gaichuk

New member
שלום תמיר.

לא נפגעתי ואני מבין בהחלט את דאגתך. בעבר הרחוק תפסתי והחזקתי זוחלים מקומיים ועם הזמן הבנתי את הבעייתיות בנושא,ולא רק מבחינת החוק. אכן מדובר באוגר אחד בוגר (אוגרת למען הדיוק) וגם אותי הפתיע כל הסיפור. גם טריפה של אוגר ועוד אחד בגודל כזה. הנחש מצד שני היה באורך של 110-120 ס"מ ואני מאמין שבנסיבות אחרות הוא היה שומר אותו ומעכל עד הסוף ולא פולט. יש לך אולי רעיון לגבי העין?

gaichuk

New member
עין שחורה

הנחש נכנס לכלוב אוגרים גדול שחבר מחזיק אצלו בנגריה. אחרי הבליעה הוא פשוט לא הצליח לצאת והבחור תפס אותו. אותו בחור מגדל גם פינקים,ציפורי אהבה וקוקטיילים ובערך אחת לשבועיים-שלושה,מבקר אותו זעמן מטבעות. פעם אחת נכנס גם צפע של 70 ס"מ וזעמן שחור בוגר שנראה זוחל על הגג. זה הגיע למצב שהוא כבר לא קורא לי אלא לוקח ומשחרר במטעים ואז כשיוצא לו הוא מספר לי. הפעם הוא התקשר נלהב וסיפר שהנחש הצליח לבלוע אוגרת בוגרת. כמובן שהייתי חייב לראות... כשנפגשנו כעבור כמה דקות,אפשר היה לראות שהגוש בבטן נמצא קדימה מהצפוי ומתקדם לאט לאט לכיוון הראש. כשהגעתי הביתה לצלם הוא כבר התחיל לשרוק... אגב,מה שהיה מעניין בפרט הזה (חוץ מהגודל וכושר הבליעה) היה שהעין הימנית שלו היתה שחורה לגמרי. לא היה אישון וטבעת מקיפה אלא עיגול שחור אחיד וזהו. בתמונה אפשר לראות אם כי לא הכי בבירור. למען מי שלא מכיר או שסתם חושש/חושד, הנחש שוחרר ללא פגע. גם אני יצאתי ללא פגע...

naja

New member
משחרר במטעים?

אני מקווה שהוא משחרר רחוק מהנגריה, אחרת אני לא אתפלא אם הוא כל פעם תופס את אותו הנחש......

gazon

New member
אהבתי ביותר גיא ..

זה מהאוגרים הסורים הגדולים או איזה?

אני מקווה שאתה לא מנסה לרמוז

שזה בסדר לאכול אוגרים סורים בניגוד לאוגרים הסיברים. זה אכן אוגר סורי.

gaichuk

New member
משחרר מספיק רחוק.

מה גם שלפחות בפרטים שראיתי,הבדלי הזוויגים,הגדלים והדוגמאות (ואפילו צלקות וקטיעות...) עוזרים להבדיל בין הנחשים. יש לך רעיון בקשר לעין?

naja

New member
יכול להיות שאין עין...

ראיתי פעם זעמן שחור שהייתה לו "עין" אבל למעשה כל האישון לא היה קיים(העין היתה עגולה וסגורה אבל חסרת אישון.) והעין היתה קטנה במעט מהעין הבריאה.

למעלה