חידה מאתגרת

אריאל2005

New member
חידה מאתגרת

מיהי רונדה סאקס? באיזה פרק היא מופיעה, ובאיזה הקשר? בואו נראה מה אתם יודעים..

אני זוכרת רק רונדה אחת, לא בטוחה

אבל יש officer Rohnda בפרק someone going to emergency, someone going to jail, שמלווה את טובי לפגישה עם איזה פורום של מופרעים שמוחים נגד הגלובליזציה. יש שם קטע נהדר, שטובי שואל אותה:how many ways do you know to kill a man ? והיא אומרת לו, how many ways do you need ?\ בקיצור, יכול להיות שזו לא היא, כי אני לא זוכרת את שם המשפחה שלה. אבל זו הרונדה שאני מכירה.

ועוד חידה, הפעם ציטוט

מפרק שמשום מה ראיתי אתמול בבוקר... Vexed, riled, irked. [another character speaks...] Ticked, honked, pissed אני נהניתי, ואתם ?

AnnabeI Lee

New member
אחד מרגעי היוקרה היחידים של

העונה השישית. זה ברטלט כשסיג'יי שואלת אותו מה נשמע בשלב מסויים. אני לא זוכרת פרק מדוייק וכאלה.

ofra6

New member
אני זוכרת!!!

זה מ- "Things Fall Apart" שזה הפרק האחד לפני אחרון בעונה השישית. בארטלט (בדיוק ראיתי את Manchester PART 2, אז קשה לי לכתוב בארטלאט ולא president Bartlet), אומר את זה לליאו.

../images/Emo45.gif בעקבות ה-bartlet bashing

של הרפובליקנים בכינוס שבו הם בוחרים את ויניק כמועמד. ואגב, בארטלט עדיין מכונה נשיא, אאל"ט -- למרות שהוא אינו הנשיא המכהן, התואר שמור לו. אז אמורים לפנות אליו בתואר Mister President או President Bartlet, וכשמתייחסים אליו אפשר להגיד Former President Bartlet. לחיזוק אפשר לבדוק בפרק שבו מת הנשיא לסיטר, והנשיא בארטלט, הנשיא ניומן והנשיא [לדקה] וולקן נוסעים ללווייה.

ofra6

New member
לא התייחסתי לכך שלא נקרא הנשיא

בארטלאט בגלל שהוא אינו מכהן עכשיו. אלא, שבשרשור האחרון, כולם כתבו בארטלט ולא הנשיא....

למעלה