חידה לפורום :

פרויז1

New member
חידה לפורום :

תזהו בתמונה היפה הזאת אותי ואת ג'ון ג'ון. יש לנמק את התשובה. בין הפותרים נכונה יוגרלו כרטיסי כניסה לארוע עם להקה פרסית, אוכל פרסי ומשקאות חופשי.

shirinak

New member
מי יכלה לשים יותר אבטיח על הראש?

אכל באמת תמונה מצחיקה

JUN JUN

New member
אני יכולה לפתור את החידה?

מצד שמאל..פרויז עם 3 אבטיחים על הראש...מצד ימין כמובן אני עם 2 אבטיחים על הראש. נו נו זכיתי? איפה הכרטיסים שלי, נא לשלוח למשרדי הפרלמנט.

פרויז1

New member
ג'ון ג'ון !!!!!!!!!!! מיד לכנס את הפרלמנט

הציוני פרסי הראשון לארץ ישראל. חייבים לנקוט סנקציות כנגד מלכה ! היא הלכה לארוע הפרסי - בלי לקבל אישור., ואף ללא הודעה מוקדמת. ואני הייתי שם, עליתי, נכנסתי, התחבקתי על הבעלים - ושבתי על עקבותיי, כי לא זיהיתי מכרים. מה את מציעה כפתרון קבע? ולגבי הניחוש : דוז פאונד ! ניחשת במכה אחת ולכן הפרס יהיה מוגדל : תוכלי לקבל כרטיס כניסה זוגי לך ולבעלך בהנחה מיוחדת, לארוע הפרסי בשבוע הקרוב.

JUN JUN

New member
על מלכה להסביר את מעשיה בפומבי

והפרלמנט ישקול איך לנקוט אמצעים כדי שהדבר לא ישנה.

מלכה411

New member
ג'וןג'ון../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כמה פעמים פרויז חאן הציע
שנתארגן ביחד ונבלה במועדון הפרסי
ואין היענות יש פתגם בפרסית תאה ג'הודי קארת ביח דארה,ואני אוהבת לרקוד לכן לא חיכתי ,
בפעם הבאה מבטיחה להודיע

niya

New member
אתה, זה האחד שבמרכז

וג'ון ג'ון הי זו שבצד... ואני עומדת מאחורה, נקרעת מצחוק ומצלמת (ולכן לא רואים אותי...)

JUN JUN

New member
נייה?

את מכולם? הצטרפת לצוות הצלמים הפאפארצ'ים? דליה תזהרי..היא חלק מהם עכשיו. תוסיפי שומר ראש

niya

New member
../images/Emo66.gifשדליה תוסיף שניים

היא נהייתה פה אחלה סלב, ככה שאני שכרתי עוד צלם פפראצ'י לצלם ואתה

למעלה