חידה לסופ"ש מי אני ומה שמי?
S sleep1937 New member 8/12/06 #4 ורמזים כי נראה לי שהיא קשה מידי: התמונות ששמתי הן של פרטים צעירים מאד. שחור הוא לא בהכרח הצבע!
ד דניאלמישוריס New member 8/12/06 #5 סנאי דואה?\מעופף? למרות שהם נראים גדולים מדי(בהנחה שהם באמת מאוד צעירים)וקצת שונים מסנאי דואה רגיל..נוו זה הדבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו..
סנאי דואה?\מעופף? למרות שהם נראים גדולים מדי(בהנחה שהם באמת מאוד צעירים)וקצת שונים מסנאי דואה רגיל..נוו זה הדבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו..
ק קרן ספארי New member 8/12/06 #6 ההימור שלי משהו בכיוון פוסום אוסטרלי... או כמו שדניאל אמר איזה גליידר אוסטרלי...
S sleep1937 New member 8/12/06 #7 אתם תותחים../images/Emo70.gif אחד לכל אחד... זה אכן היה פוסום בשם זנב טבעת דואה או greater glider, הגדול מבין הגליידרים. כנראה שאני אצטרך להתחיל לשים תמונות חתוכות שוב (וכמובן לא להגיד שהן חתוכות)
אתם תותחים../images/Emo70.gif אחד לכל אחד... זה אכן היה פוסום בשם זנב טבעת דואה או greater glider, הגדול מבין הגליידרים. כנראה שאני אצטרך להתחיל לשים תמונות חתוכות שוב (וכמובן לא להגיד שהן חתוכות)
ק קרן ספארי New member 8/12/06 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ממש פתרנו את זה יחד... אף אחד לא ידע באמת איזו חיה זו... זה היה בערך כמו שמישהו אומר דב והשני נמלה... והתשובה היא דב נמלים...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ממש פתרנו את זה יחד... אף אחד לא ידע באמת איזו חיה זו... זה היה בערך כמו שמישהו אומר דב והשני נמלה... והתשובה היא דב נמלים...