חידה למכורים...

חדשה14

New member
חידה למכורים...

מי יכול למצוא לאורך הסידרה דברים שהאוס אומר שקשורים ליהדות? אני מצאתי כמה מאוד מעניינים...

חדשה14

New member
זה לא חכמה...

תן דוגמאות!!! אני לא מתכוונת סתם למילים בעברית אלא לתוכן יהודי.

dan the man

New member
אני זוכר משהו קטן../images/Emo58.gif

היה חנוכיה קטנה תלויה על העץ אשוח בפרק 310 נראה לי

HLAddict

New member
הום, להלן מה שעולה לי כרגע לראש:

ב-DIYD האוס אומר לוילסון You're Jewish (בתגובה להזמנה לארוחת ערב חג המולד). נושא היהדות של וילסון עולה גם בפיילוט, אבל וילסון ופורמן דנים בה, לא האוס, למיטב זכרוני. ב-Heavy האוס שואל את וילסון משהו כמו about what, Sharon's plans for Gazza? (לא יהודי אבל ישראלי). ב-Autopsy האוס מטפל באסיאתי-אמריקאי שביצע לעצמו ברית מילה למען חברתו והאוס מדבר אתו ביידיש וקורא לחברה שלו Rivka. ב-Distractions האוס אומר לקאדי Jews call it... I don't know, but Rabbi Hillel said something poignant. ב-Who's Your Daddy יש התייחסות לשואה. Papito צודק-יש עוד המון דברים קטנים, וסלחו על שגיאים וציטוטים לא מדויקים, אני שחוטה ואין לי כוח לבדוק במקורות.

חדשה14

New member
כל הכבוד...והנה עוד אחד!

בפרק 23 עונה 2, קאדי מחפשת תורם ונותנת להאוס תיקים רפואיים של תורמים פוטנציאליים. האוס כמובן קוטל אותם וקאדי מתעקשת על תורם שמספר התיק שלו הוא 613, והאוס אומר: "כן, להתעקש על המספר היהודי" (613= בגימטריא תרי"ג מצוות)

HLAddict

New member
וואלה, נכון!

(אני
, הרי ציינתי את Who's Your Daddy, אבל הזכרון שלי כמו מסננת וה613 פרח ממנו)

דנברית

New member
בפרק בלי קמרון

הוא שואל לאחת המרואיינות שמגיעות אם זה נכון שליהודים יש 4 שעות של... והיא אומרת רק שעתיים (כי היא חצי יהודיה...)

משהו כזה:

האוס: את יהודיה? מועמדת: כן האוס:זה נכון מה שאומרים על משחק מקדים אצל יהודים? מועמדת: שעתיים של תחנונים? האוס:אני שמעתי שזה ארבע שעות... מועמדת:טוב אני רק חצי יהודיה...

HLAddict

New member
זה לא היה בפרק בלי קמרון אלא בKids

(הפרק בלי קמרון זה Babies and Bathwater) אבל וואלה, נכון. זה היה קטע מצחיק לאללה. היא היתה יכולה להיות אחלה דאקלינג

fire storm

New member
נראה לי שאחת מהמועמדות...

לתפקיד הרופאה בצוות לבשה נעלי עקב, והיא הייתה יהודיה, והאוס דחה אותה על זה בגלל שהיא דואגת יותר למראה שלה מאשר לנוחות שלה.

למעלה