אכאשר הוא הרים ידים, כל הגוף שלו נהיה במצב שונה... אחרי זה... כשהוא סידר במצב של התאבדות... כל הגוף השתנה... ואז היריה לא נהיתה אותו הדבר... וכל הטווח השתנה... מתקרב?
לא מספיק להשאיר טביעת אצבעות (אגב, אבא שלי הוא אחד מהמפתחים של החומר לגילוי טביעת אצבעות), יש דבר שנקרא "שרידי ירי" - כשאתה מחזיק אקדח ביד בכוח, עוברים אליך ליד חלקיקי מתכת מהקת של האקדח, ככה שאם אתה לא ירית באקדח על עצמך - אין לך בכף היד שרידי ירי. יש בערך 50 שיטות שונות לגלות אם זה התאבדות או לא, אבל אפשר גם לגלות לפי זווית הירי אם אתה ירית או מישהו אחר. עזוב שטויות.
זה: אח"כ אתה שם את האקדח בידי הגופה, וסתם יורה לאנשהו, בזמן שהאקדח בידו. העניין הוא שאח"כ מוצאים את איפה שירו
אז לא יודעת.. אממ... שיירה לתוך איזה ברזל או משהו ואז לזרוק משם את הברזל. והשיטה של ערן הכי מהירה.. במקום ללכת לעשות בדיקות מעבדה, אפשר ברגע שמגיעים לראות שמשהו לא הגיוני, וישר לנסות להתחיל לרדוף אחרי הרוצח.
כבר פעמיים השתמשו בביטוי "גאון" בשרשור הזה, ולפחות אחד מהם חייב להיות לא באמת "גאון". יא מגזימים
כמובן אם היו קוראים לי גאון לא הייתי כל כך כועסת. הייתי בטח מפעילה את מנגנון הצניעות שלי, ומאחורי מסך המחשב, מחייכת כמו מטורללת ומרגישה מוכנה לצאת לכבוש את העולם...