חידה...למה קרילין נראה מפוחד? :)))
ק קאקרוטו האדיר New member 25/4/05 #6 יש הרבה דברים סוטים זה כדי לעשות את הסדרה טובה יותר ולא מצונזרת כמו שמראים את אברי המין
B Brolly New member 25/4/05 #7 איברי המין היחידים שהראו הם של גוהאן, גוטן וטראנקס כשהם היו ילדים קטנים מי שמתלהב מאיברי מין של ילדים בגיל שלהם בקטעים האלו הוא עם בעיה יותר חמורה שלא נובעת דווקא מהקטעים האלו
איברי המין היחידים שהראו הם של גוהאן, גוטן וטראנקס כשהם היו ילדים קטנים מי שמתלהב מאיברי מין של ילדים בגיל שלהם בקטעים האלו הוא עם בעיה יותר חמורה שלא נובעת דווקא מהקטעים האלו
G gokussj2 New member 25/4/05 #8 אני חושב שהוא מתכוון למה שראו בדרגון בול ובמיוחד כנראה בספיישל של דרגון בול שיצא יחד עם ג'יטי...אבל עדיין...
אני חושב שהוא מתכוון למה שראו בדרגון בול ובמיוחד כנראה בספיישל של דרגון בול שיצא יחד עם ג'יטי...אבל עדיין...
ק קאקרוטו האדיר New member 25/4/05 #9 ראיתי את הסרט ה1 של דרגון בול וראו לבורמה את אברי המין שלה כי מסטר רושי אמר שהוא יתן לה את הדרגון בול אם היא תעשה את זה והיא הרימה את השמלה
ראיתי את הסרט ה1 של דרגון בול וראו לבורמה את אברי המין שלה כי מסטר רושי אמר שהוא יתן לה את הדרגון בול אם היא תעשה את זה והיא הרימה את השמלה
G gokussj2 New member 25/4/05 #10 בפעם המיליון זה לא הסרט הראשון , זה לאאאאאאא זה סרט שיצא יחד עם דרגון בול ג'יטי תאשר לי אם הבנת...
ק קאקרוטו האדיר New member 25/4/05 #11 הבנתי אבל לא אכפת לי מהטעיות שלי נראה לך אכפת לי שזה יצה עם גיטי אבל זה עונת דרגון בול
G gokussj2 New member 25/4/05 #12 סבבה לא חשוב קיצור , לא טוב להתלהב מרעיונות בסרטים כאלה למה עוד תחשוב שזה עובד במציאות XDDDDDDDDDDDDD
סבבה לא חשוב קיצור , לא טוב להתלהב מרעיונות בסרטים כאלה למה עוד תחשוב שזה עובד במציאות XDDDDDDDDDDDDD
G gokussj2 New member 25/4/05 #14 סתכל ה-X נראה כמו עיניים של מישהו שצוחק וה-D זה הפה המחייך XD אז כשעושים הרבה זה יענו מצחיק מאוד כמו שיש - חחחח ויש - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סתכל ה-X נראה כמו עיניים של מישהו שצוחק וה-D זה הפה המחייך XD אז כשעושים הרבה זה יענו מצחיק מאוד כמו שיש - חחחח ויש - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח