חידה לחברי היקרים

חידה לחברי היקרים

מירי על תדאגי אני לא מתכוונת להתחרות בך! מאיזה שיר לקוח ציטוט זה: " ...אך לעיתים אתה נפתח כל בד בך פורח, אתה אוקינוס ואגם ימה וגם נהר.." ליאורה שאוהבת ללמד וללמוד

חידה קלילה

קל לזהות שמדובר בצומת הדרכים. (ועל מנת להתאים את עצמי לתשובות המקובלות אוסיף: ריקוד זוגות של איציק סעדה משנת 94)

כל הכבוד!

לא התכוונתי להכביד, אני סתם משתעשעת. ד.א, האם לקחת את שמך מריקודו של ספי אביב? סתם סקרנית

קונטרה לליאורה !

ליאורה יקרה ! אני שמחה שאת מנסה את כוחך בחידות, אין לי בעיה עם זה, גם אם תבקשי להחליף אותי באופן שבועי וקבוע. קחי בחשבון שזה לא קל, זה דורש ידע, אחריות, סבלנות וזמן רב - בקיצור השקעה רבה. אם יש לך את הפרמטרים האלו, אשמח להעביר לך את שרביט החידונאית (פלוס המשכורת החודשית מירון). אני מבקשת לחוד לך חידת קונטרה : מהיכן המובאה הבאה - מהו הריקוד ומי היוצר ? "הבל הבלים אמר קוהלת, אין חדש השמש עוד תיסוב" רמז נדיב : יש לך קשר הדוק לריקוד. מצפה לתשובתך ! מירי.

מירי, הפעם ניסחפת !

לליאורה יש הרבה יותר ידע מאשר לך טיפה צניעות ממליץ לך לחזור לצפות בקלטות הוידאו אולי תמצאי עוד ג´וקים....

בואי וניתן לה צ´אנס

עד שעה 20.00 בערב. (24 שעות) ואז השאלה תהפוך לנחלת הכלל. מירי.

הפעם אני מוחה...

וחושב שמירי החליקה על קליפת בננה. מדוע ליאורה אמורה לדעת מאיזה שיר זה? ועל איזו רמה של ידע זה אמור להצביע? הרי כדי לדעת לאיזה שיר שייך המשפט יש ללכת לרקוד כמה וכמה פעמים בשבוע, כמובן להקשיב למילים (וזה תמיד טוב) וגם לדעת לאיזה הרקדות ללכת כדי לשמוע את השירים הנכונים...

ליאורה - עברת ובגדול !!!

אין ציונים, זה היה רק שעשוע של אמצע השבוע. אנא ליאורה הסבירי לירון שזה לא מבחן ידע או "מלחמת מוחות". היה זה רק משחק חשיבה קליל שנכתב ברוח טובה ובידידות. התסכימי איתי ? מירי.

ירון - מצידי אתה יכול למחות עד מחר

וכי מדוע שליאורה לא תדע מאיזה שיר זה ? עובדה היא ידעה - היא פתרה !!! וכשליאורה הביאה את המובאה מ"צומת הדרכים", גם שאלת אותה מאיפה אנו צריכים לדעת את זה ? מה יש לך פתאום נגד זה ששואלים שאלות בנושא שירים של ריקודים בפורום הזה ? האם אתה רוצה שוב למשוך את הפורום לנושאים שטחנו אותם עד שהפכו לעפר דק ? אתה כותב : "הרי כדי לדעת לאיזה שיר שייך המשפט יש ללכת לרקוד כמה וכמה פעמים בשבוע", - מאיפה הבאת את הבדיחה הזו ? מה הקשר בכלל ??? אפשר ללכת לרקוד 14 פעמים בשבוע ולא לדעת אף שיר של ריקוד, לעומת זאת אפשר לשבת בבית ולדעת את כל השירים. שאל את גולד, שרון וטלי, ורויטל הם בודאי יסבירו לך. נראה לי שאתה החלקת הפעם על גריז, וזה לא יורד טוב בכביסה. מירי.

מירי היקרה!

אינני מעונינת לקחת ממך את השרביט והניצוח, כי הרי את מירי ה-1 והיחידה, אני מעריכה את הידע הרב שלך, ואני בטוחה ורוצה ללמוד ממך. לגבי המובאה: למרות שאני לא מבקרת בהשתלויות בפאת עבודתי באוניברביטה- האולפן מתקיים ביום שישי שהוא היום שההישתלמויות נערכות- אני בכל זאת משתדלת להיות מעודכנת עד כמה שאפשר. לכן אני שולחת את גדי חברי ושותפי שבמקרה מריקודו נתת את המובאה וזה הקשר ההדוק "למדי אותי"- מחבר: גדי ביטון מילים לחן וביצוע: שלומי שבת מילים: פיני חדד הריקוד נלמד בהשתלמות מס´ 5 6.7.2001. לקנות את הקלטות גם אני יכולה, אני תקווה שלמדת! ליאורה שאוהבת ללמד וללמוד

ליאורה יקרה !

שוב תודה על תשובתך היפה. ביומני רשומים נתונים קצת שונים לגבי השיר. מילים : ניסן פרידמן לחן : שלומי שבת מבצעים : שלומי שבת ופיני חדד. אבקש את התייחסות חכמי הפורום לשאלת ה"מחברים" לשיר "למדי אותי". בתודה מראש. מירי.

למיטב ידיעתי

אכן המבצעים הם שלומי שבת ופיני חדד. באשר לשאלה מי המחבר - ניסן פרידמן או פיני חדד - אינני יודעת.

המלים אכן של ניסן פרידמן

אלא שעל הקלטת של ארגון המרקידים כתוב פיני חדד. נכון שאת השיר שר עם שלומי שבת גם פיני חדד.

gold869

New member
קלטת מס 5 של ארגון המדריכים.

על עטיפת קלטת זו מופיעות עוד שתי טעויות (לפחות?). הטעויות הן לגבי מחברי המילים לשירים.

gold869

New member
למדי אותי

הצדק עם מירי! השיר נמצא בתקליטור "חברים" של שלומי שבת, שיר מס´ 13. כאמור מילים ניסן פרידמן, לחן שלומי שבת, עיבוד שלומי שבת ורובי בן-שמעון, מבצעים שלומי שבת ופיני חדד.

למעלה