חידה יומית

natyh

New member
חידה יומית

מה הקשר בין שם העפיפון בסירטון לטרופופאוזה ?

http://www.youtube.com/watch?v=u1f4nDAB7s0

והאם כמובן העפיפון מצדיק את שמו ?

בסוף השבוע הקרוב כנראה שאדע .

natyh

New member
הומור לא חידה

שאף אחד לא יתבלבל .

החברה המיצרת את העפיפונים נקראת אוזון חברה שהוקמה עוד לפני שיניב ריז המציא את שיטת החיזוי החדשה
שם העפיפון מפני שהחברה הזו מצטינת בייצור מצנחי רחיםה .

מאחר והשוק דרש גלישת עפיפונים בשלג החברה נכנסה גם לתחום הזה , ואני אישית רכשתי לי עפיפון שלג אחד אני בינתיים היחיד בארץ בשנתיים האחרונות .

מאחר וניסיתי את העפיפון הה ועפיפונים רביםאחרים ההתרשמות שלי כי מדובר ביהלום מעובד ומדויק מאד כלי טייס משובח כל מי שהטיס עפיפונים או טיסנים יודע למה הכונה .

יש לי גם כמה עפיפונים סיניים כמו כל חובב עפיפונים רציני הם עושים את העבודה , כמו עפיפונים סניים כלומר ההשואה היא כמו בין טרקטור לפירארי ....
הפירארי קצת טוב יותר ...
, אך גם עולה יותר ....

natyh

New member
והחשוב הוא

גולש הבית של החברה גיירמו צאסטאנול המוכר בכינויו צאסטה ישתתף באירוע עפיפוני שלג בשבוע הבא בעיירת הסקי סיניאה ברומניה בקרפטים .

מי שהשם סינאיה מזכר לו משהו רמז הר הגבוה ( מתן לוחות הברית בהר סיני לא טועה ) אכן המקום על שם הר סיני , , שנאמר " כי מציון תצא תורה ודבר אלוקים מירושליים " .

אז כל מי שבאמת אוהב מזג אויר , ורוצה ללמוד את התורה הקדושה מן הראוי שיתיצב ב 28 לחודש לטיסת טארום לבוקרשט , אני מבטיח לתת טרמפ להר הגבוה לכל מי שיגיע לסביבה , טרמפ לסינאיה יצא מפויאנה ברשוב למעונינים .

כיהודי אדוק ומאמין , קיום תורה ומצוות חשוב לי .

למעלה