חידה - חייבת עזרה

דנדי15

New member
חידה - חייבת עזרה

בבקשה בבקשה, מישהו - חייבת עזרה מה אישה עושה כל יום וגבר פעם בחיים?

demos

New member
אאל"ט ירוק בפיירפוקס

אבל מה מבין משתמש אקספלורר שכמוני...

דנדי15

New member
תודה...אבל....

חשבתי אולי מישהו בכל זאת יכול לענות לי על זה, חוץ מחברי הפורום... התערבתי עם מישהו כך שאני חייבת תשובה תודה רבה

lupoN

New member
הסבר קטן שלי ../images/Emo3.gif ../images/Emo27.gif

ככל שהתאמצנו, ניסינו וחקרנו כנראה שהבנו ש... זאת מן "חידה" מתעללת (בנוסח כזה או אחר) שתמיד תמיד תמיד מתערבים עליה.
הממממ.... "בוא נראה אתכם פותרים את החידה הזו. ואם תצליחו אז... WOW" WOW כמה מוטיבציה למצוא את התשובה. רוצו רוצו. כל תשובה אפשרית שניתנת - נפסלת, כמובן. שנים שאני מכירה אותה ולא ידועה לי (וכנראה שגם לכל מי שהגיע לפורום הזה ודומיו) שום תשובה נורמלית לשאלה הזו. וזה מרגיז. במיוחד מרגיז שעשו מזה "חידה", ועוד שכיחה שכזו. אפשר עוד לחשוב שהיא ממש חידה מיוחדת עם איזו פואנטה משוכללת. ההסבר לכך שאין כבר עונים ומגיבים הוא ההופעה האינטנסיבית שלה בפורום, ולכן, לכן גם נרשמה השורה האדומה הזו למעלה... נפשנו קצה בה, עם כולם הסליחה... כנראה... כנראה ש... היא הומצאה רק ואך ורק כדי להוציא בני אדם מדעתם. ובכל זאת, התשובה המוצעת וה"מקובלת" ביותר ל"חידה" הזו, ולדעתי, היא תשובה עלובה ומאכזבת ביותר אישה חולמת גבר חולה - מת אישה נושמת גבר נושם - מת וכיוצא באלה רעיונות חסרי מעוף. הדוגמאות שחול טבעוני נתנה שוות פי אלף, אבל השואל ה"חכם" תמיד יפסול כל אפשרות...
יסלחו נא לי אם אני טועה וקיימת לה אי שם איזו תשובה קוסמית או מה שלא יהיה...
מציעה לך ברצינות מלאה להפוך את ההתערבות ו - להתערב עם השואל שהוא לא יודע את התשובה לחידה

n u t

New member
אגב מעכשיו...

השורה האדומה למעלה היא בעצם קישור להודעה הזאת...
וגם אני מסכימה עם ההצעה

למעלה