חידה חדשה

natyh

New member
חידה חדשה

מה היה המסע הארוך ביותר בחד אופן . מי היה הרוכב . איפה התקיים המסע . היכן התקיים . כמה משתתפים היו במסע . באיזה חד אופן השתמשו בהצלחה כל יומיים יגיע רמז. נתי

אולי..

מבין כל האנשים שעשו המון דברים והרבה מרחקים (לרוחב ארה"ב), יש את וולי ווטס שעשה 19,000 קילומטרים מסביב לעולם, המסע לא היה מתמשך (כלומר, היו בו הפסקות) והוא ארך שנתיים- 76 עד 78. אבל אם החידה היא על מסע של כמה אנשים, יש עוד מידע בקישור.

natyh

New member
כל הכבוד

כל הכבוד על התשובה והקישור: קשה לכן לתת תשובה ולא לכך כיוונתי : ולכן ומאחר והשאלה לא ברורה מספיק אנסח מחדש וכן רמז נוסף : הכוונה למסע של מספר אנשים , בינהם רוגר דייוויס במיניסוטה . המסע נערך על הקוקר 36" אינטש גלגל בקוטר כמעט מטר . הקישור מופיע באתר של יוניסייקל נקודה קום . חפשו את המסעות מסביב למיניסוטה . והכוונה למסע רב משתתפים הארוך ביותר . ושוב כל הכבוד למחפשים נתי

macman

New member
נתי... תודה רבה על התרומה לפורום!!!

אתה נכס בפורום, תמשיך ככה...

מצטרף לברכות של עודד נתי אתה גדול

תמשיך כך. מותר גם לי לענות

natyh

New member
בודאי אמיר

תודה על המחמאות חברים : המטרה לבנות את הרקע למסע גדול כחול לבן שלנו . ואמיר הפעם חידה קלה על מנת שאתה וק אתה תענה : איזה ישראלי ערך מסע של כמעט אלף ק"מ על חד אופן . מתי התקים המסע , ולאיזו מטרה . אמיר לפני שאתה עונה , כל חברי הפורום מתבקשים לפחות לנחש במי מדובר . רמז : "אחד משלנו" וגם מי שלא יודע מוזמן לנחש . קדימה כל הנוכחים בבקשה להתפקד ולהציע מועמד : וכל אחד שיוסיף מתי לדעתו הוא הוא יהיה מסוגל לרכב עשרים וחמש ק"מ רצופים נתי

natyh

New member
אני מהמר

אני מהמר שהרוכב שלנו הוא הלהטוטן , ואני מקוה שבתוך שנה מהיום אני רוכב במסלול הבינוני בסובב כינרת 25 ק"מ רצופים 1 בנובמבר 2004 נתי

נתי אתה שואל וגם עונה אהבתי ../images/Emo6.gifבקשר

לסובב כינרת סבבה אני שם אבל אני רוצה שיגיעו עוד רוכבים שאני לא אהיה לבד במרדף אחרי האופניים מסע כזה לוקח לסים בערך כשעתיים וחצי עד שלוש שעות עם חד אופן 24" השאלה היא כמה זמן המסלול יהיה סגור לתנועת רכבים ? מי מצטרף לרכיבה ? אני רוצה להקים קבוצה שתתאמן על רכיבה למרחקים ארוכים יש מתנדבים? הקבוצה תהיה בהדרכתי ותעבוד בין השאר על רכיבת אורבן, טרייל, דאון היל ורכיבת שטח ועוד.מתאים לרוכבים מתקדמים

natyh

New member
אמיר אני בפנים

ועכשיו צריך לגייס עוד רוכבים . ובקשר למסע שלך אולי תספר לנו קצת עליו . נתי

גם אני אבל אמיר

אתה חחיב לעשות לי טובה ולמצוא לי חד אופן 25 במחיר של עד 600-700 שקל... אפילו פושט...

eiraz

New member
אוף אתם מבאסים אותי

כי אני רחוק וואי מה הייתי נותן כדי לגור במרכז רק בשביל הדברים האלו

ניר מה שמעתי אתה יורד לשטח בלי להוד

ע לי . נקניק -אני אגיד לחברה שלך שאתה יורד ל"שטח" סתתתתתםםםםםם דבר אתי בנייד נתי בקשר למסע שלי אז ככה עליתי על החד אופן רכבתי המון ירדתי מהחד אופן זה הסיפור בגדול לא נראה לי שמשהו פה מתענין בסיפור המלא. ככה שחבל על הזמן שלי

למעלה