חידה חדשה

khammel

New member
חידה חדשה

הקודם היה קשה, אני מודה, אבל קיוויתי לעורר פה קצת את החבר'ה הוותיקים ואולי גם לחדש משהו. החישה הפעם קצת (הרבה?) יותר קלה. מה מקשר בין האלמנטים בתמונה?

Hikary

New member
Well...

מרי אנטואנט,עליה השלום, הלכה לעולמה בעזרת גיליוטינה. ובשיר Killer Queen,שבאופן יוצא מן הכלל אני רק עכשיו הבנתי מה הוא רוצה מהחיים שלי, מגיע השורה הבאה: '.Let them eat cake she says,Just like Merry A' =] עוד בתמונה המשולבת רואים ורדים. איך זה קשור-אין לי מושג. אני רק ניחשתי. P: =]

khammel

New member
ניחשת לא נכון. goodbye ../images/Emo8.gif (רמז בפנים)

האלמנטים בתמונה הם: תיאטרון ה-Playhouse גליוטינה וורדים אדומים בואו תתחילו מהתיאטרון. איך הוא קשור לקווין?

nkotb

New member
לי זה נראה כמו התאטרון

מהקליפ הנהדר - it's a kind of magic. הורדים - אני צריכה קצת לחשוב.

Teo Toriatt

New member
Don't lose your head

האלבום Akind of magic שזה התיאטרון (תודה ל Nkootb שנתן/ה לי את זה שהיה חסר. הגליוטינה - כלי יעיל להורדת ראשים והוורדים כמובן Dosen Roses שהיא גירסת האינסטרומנטל של השיר Don't lose your head האמת שאת הוורדים היה לי מההתחלה עם הגליוטינה - את התיאטרון לא הצלחתי להכניס פנימה כי זה תיאטרון שהם הופיעו בו באמצע שנות ה 70 לפני AKOM ולא חיברתי לקליפ.

khammel

New member
טוב נו... אם כבר גילית... ../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

תשובה נכונה מאד. למרות שאני כיוונתי דווקא ל- A Dozen Red Roses for My Darling בתור התשובה. זהו B-SIDE של סינגל מתוך האלבום AKOM וכמו שאמרת, גירסה אינסטרומנטלית של Don't Lose Your Head (ואחת הדוגמאות לכך שלפעמים רוג'ר מצליח לכתוב משהו מהנה
)

Hikary

New member
מופע WWRY..

? =] והגיליוטינה כי אחרי ההופעה הורידו לפרדי את הראש? P:

למעלה