חידה חדשה....

הוגו

New member
חידה חדשה....

מכיוון שאף אחד לא אומר חידה אז הינה אחת חידה:במה פיבי עבדה כדי להשיג כסף? ואיזה מקום? ולשם מה היא עבדה בזה?

הוגו

New member
הכסף כדי לקנות משהו למישהו או......

מישהי , *יותם אסור לך לענות כי אתה יודעה את התשובה*

Ophel McNeil

New member
זאת לא חידה חכמה.

פיבי, יקירתנו, עבדה בהרבה עבודות, לאורך הבה שנים, במשך כמה עונות, מסיבות שונות. תהיי יותר ספציפי. ודרך אגב, אם אתה מתכוון לעבודה שהיא ניסתה להשיג ב2X03 כדי לתקן לפרו את המכונית, אז היא בסוף לא קיבלה ת´עבודה.

Woogyman

New member
בתור מגדת עתידות

כדי לקנות לפרו מתנה, אבל זאת לא העבודה היחידה בעונה הראשונה. חוץ מזה שכבר שאלו פה פעם את החידה הזאת, לא מזמן...

Ophel McNeil

New member
אבל אף אחד לא ענה לחידה שלי

עדיין...
(להזכירכם - מה אנחנו יודעים על המשפחה של ליאו (
). טיפ - הפרקים הבאים: 3X07, 2X19).

Woogyman

New member
אממ מה שאני זוכר זה

שהוא היה נשוי לאישה בשם ליליאן, אממ ופייפר אומרת לו ב307 "Okay, Leo, you obviously do not have sisters.", אבל לא נראה לי שלזה התכוונת.

Ophel McNeil

New member
בלה.../images/Emo108.gif

מה שאנחנו יודעים על המשפחה של ליאו זה שהוא היה נשוי למישהי בשם ליליאן, שהוא לא היה קרוב לאביו (ככל הנראה), ושאין לו אחיות. תחוד את החידה הבאה, סם. (והוגו, אני לא יודעת כמה זה חוכמה, ולא אובססיה טהורה...)

Woogyman

New member
מתי ידענו את זה על אבא שלו?

בכל מקרה, חידה - אממ... בעונה הראשונה ב"פרו כפול שלוש", איזה פרו (השחורה / הוורודה / הכחולה) הייתה האמיתית, ואיזה ה"זנותית"?

Charmed 4ever.

New member
אההמם... הוגו...

החידה כבר נשאלה באחד משרשורי החידות הקודמים.. אז אני מציעה שתחליף חידה..

הוגו

New member
באמת????

חידה חדשה: מי מהבנות תמיד מתלוננת על הכוחות שלה? תמיד השאלה ממש קלה אין לי חידות

Woogyman

New member
פייפר בדרך כלל

אבל כל אחת מהן (חוץ מפיבי אולי) עברה פעם התקף של "אני-לא-רוצה-להיות-מכשפה-רוצה-חיים-נורמאלים". אתה צריך למקד יותר את השאלות האמת... וכשאתה עונה על שאלה, אם אתה לא בטוח ב1000000% שהתשובה נכונה, תחכה שמי ששאל את החידה יאשר את התשובה שלך ורק אז תשאל חידה...

הוגו

New member
כן אבל החידה שלך היתה קלה......

זה גם היה ברור לפי הציור פרו שחור האמיתית, פרו כחול זונתית, פרו וורוד חמודה ומתוקה, וחוץ מיזה אני זוכר את כול הפרק!

Ophel McNeil

New member
לי זה לא היה ברור מהתמונה....

עכשיו, בדיעבד, כשאתה אומר, זה ברור. אבל ככה סתם, למי שלא ראה את הפרק - זה לא. חוץ מזה, בעקבות היעלמות שניים מהאתרים היותר גדולים של מכשופות מהרשת, האם מעכשיו אנשים יאלצו למצוא את התשובות לחידות לבד?! לא.....

Woogyman

New member
חשבתי שהוא שאל

מי תמיד מתלוננת שהיא לא רוצה להיות מכשפה. ושוב, גם פייפר התלוננה. פרו אמרה לפייפר בעונה השלישית "תמיד התלוננת שלא קיבלת עוד כוח".

Woogyman

New member
ושוב...

מי שאין לו חידה או לא מתכוון לשאול כי הוא עייף או וואטאבר - שלא יענה על שאלה! - זה סתם קוטע את כל המשחק והורס את הרצף. חוץ מזה שלמען השם, תחכו עד שמי ששאל את החידה יגיד לכם אם התשובה נכונה!

למעלה