חידה/בדיחה

odedee

New member
חידה/בדיחה

מטוס דו מנועי מלא נוסעים טס בגובה שיוט מעל האוקיינוס, כאשר לפתע פרצה אש במנוע השמאלי. הטייס ניסה לכבות את המנוע ולהשתלט על האש, אך מערכות כיבוי האש כשלו. לאחר חמש דקות של נסיונות לייצב את המטוס נדלקו לפתע אורות אדומים נוספים בתא הטייס - אש פרצה גם במנוע הימני... המטוס היה מרוחק מאד מכל יבשת או אי, לנוסעים לא היו מצנחים ולא היה איש במטוס בעל כישורי כבאות או מכונאות מיוחדים - אך כל הנוסעים ניצלו. הכיצד? למי שלא יפתור, יש רמז בתחתית הדף... רמז: החידה קשורה קשר אמיץ לפורום מתכוניפ, גם אם זה לא נראה כך ממבט ראשון.

r66

New member
*צליה* או קליה או אפיה או בישול../images/Emo6.gif

bali

New member
מנהל
הם ניצלו... עד לדרגת מדיום ../images/Emo6.gif

או מדיום וול, תלוי כמה זמן הם היו "על האש"

liat ליאת

New member
אפרופו נוסעים שניצלו...

לפני שנתיים בדיוק, כיום-יומיים לפני ה-11 בספטמבר, מישהי נסעה עם בעלה ועם עוד 3 לטיול בארה"ב. הם נסעו לאיזשהו מקום מדברי וטסו מלמעלה במסוק פרטי ששכרו. לפתע קרה משהו והמסוק התרסק, כל הנוסעים נהרגו במקום חוץ ממנה, אבל היא נכוותה בכל הגוף בצורה קשה ביותר. את הטיול הם עשו 4 חודשים לאחר שילדה את בנה השני, מכיוון שהיא עברה הריון מאוד קשה ולידה גם לא קלה ובעלה החליט לפנק אותה קצת. הבעל נהרג במקום והיא עד היום ללא הכרה, את רגליה נאלצו הרופאים לכרות והיא במצב שכל יום לא יודעים אם זה היום האחרון או לא. זה קשה וכואב לשמוע, אבל כשאתה מכיר את האנשים - זה עוד יותר כואב. ולחשוב על 2 ילדים בני ארבעה חודשים וילד בן ארבע, שלא יזכו יותר לראות אבא ואמא.

r66

New member
אני רואה...

שרן לוי הכניס אותך לפרופורציות
אין ספק, סיפור קשה מאוד. מי מטפל בילדים? אני מוכנה לאמץ אותם

odedee

New member
מאד עצוב.

זה באמת מאד עצוב, ואני מקווה שלא נפגעת; אבל אני עדיין חושב שיש גפ מקום להומור בעולם.

liat ליאת

New member
בלי קשר כמובן ../images/Emo13.gif

בוודאי שיש מקום להומור, ולא רק זה - אלא שההומור לדעתי צריך לתפוס חלק נכבד מחיינו. כי אם לא הוא לא חושבת שהיינו יכולים לשרוד! ממש לא נפגעתי. סתם שפכתי כי זה היה באותו הקשר. רנה, הילדים גדלים אצל הורי האם. לא יודעת למה, אבל השבוע הייתי די עצובה, אחרי הפיגועים המזעזעים. קשה לי להמשיך לתפקד כשאני חושבת על המשפחות האומללות שחיי צעיריהן נגדעו, וגם אם זה לא צעירים - זה תמיד אנשים אהובים ונאהבים שחייהם נלקחו בצורה כ"כ קשה ואכזרית. והיום בבוקר אחרי שראיתי את ההודעה והמסר שקיבלתי מרן ממש הייתי בהלם משום שלא ראיתי בהודעתי שום פגיעה ולא היה בה שום מסר של העלבה כלפי מישהו. לא יודעת למה הוא חשב שהתכוונתי ללכלך עליו ולפגוע בו וזה כאב לי, כי אני האחרונה שאנסה לפגוע באנשים. יש אנשים שלא יודעים לקחת דברים בפרופורציות והומור זה מחוץ לתחום אצלם, אבל מפה ועד לחשוב שמישהו בכלל התכוון אליהם הדרך קצת ארוכה...
טוב... מה אני משתפכת לי...
העיקר שיהיה לכולנו סוף שבוע שקט ורגוע

למעלה